Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantika, dobrodružství a napětí provází přátelství dvou žen - tvrdé Calamity Jane a největší krásky z Dakoty Dory Du Fran, které si obě vybraly nesprávné muže. Dory se musí rozhodnout mezi luxusním životem a svou láskou k Teddymu Blue a Calamity Jane je zamilována do jednoho z největších zločinců té doby, Divokého Billa Hickoka. Závody ve střelbě o muže mohou začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

golfista 

všechny recenze uživatele

Na televizní film dost dobré obsazení, ale žádné projevy náklonnosti nebo odporu k nějaké postavě se nedostavily. Prostě jak už tady někdo napsal - plochý film bez emocí. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavný a okatě televizní film se zestárlou Anjelicou Huston v hlavní roli (ač ne špatnou).Ten film prostě sledujete a nedostavují se žádné emoce.Kdyby se alespoň někomu daly držet palce,brečet s hlavními ženskými představitelkami nebo se alespoň zasmát,ale nic.Tři hvězdičky kvůli sympatickému Gabrielu Byrneovi a jedinému zábavnému zkostnatělému Jacku Palanceovi. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

53. Zlatý Glóbus za rok 1995 - nominace (2) - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Melanie Griffith, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sam Elliott ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony spousty známých herců jsou slušné, ale celý film je strašně plochý, bez emocí či nějakých zapamatovatelných scén. Ale výprava je na televizní film velmi dobrá, pod kvalitním režijním dohledem to mohlo být naprosto o něčem jiném. ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Film mám ráda jen kvůli jinačí roli Anjeliky Huston, která podobné role příliš nehraje. První část je celkem přijatelná, ale druhá je až protivně ufňukaná a ubrečená. Objektivně musím uznat, že film je, jak tady někdo řekl, plochý...ale subjektivně - vím, že si ho čas od času pustím kvůli dostaveníčku s Anjel =) ()

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Na televizní film vynikající, přestože bych tu a tam ocenila více dramatičnosti i toho patosu - přece jen western. Snímek měl značně realistický nádech, tedy dost kopanců od Života, kterej přesto stojí za to žít:). Anjelica Huston v netypické, ale sympatické roli a velryby, které bych i já jednou chtěla spatřit na vlastní oči. V konečném součtu oslava života a opravdových lidí. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Mam rad realisticke westernove filmy o zapade. Filmy z ktorych sala nostalgia, nedotknuta priroda, ferove jednanie a drsny zivot zalesaka. Tento bol jeden z nich. Chytil ma za srdce a este aj na druhy den drzi... ()

Reklama

Reklama