Reklama

Reklama

Zabili mu manželku, ale on nevěří, že vše je tak jednoznačné, jak všichni tvrdí. A má pravdu. Je čas se bát, protože zlo nikdy neumírá... Detektiv Mark Ryan se účastní popravy neobyčejně brutálního sériového vraha Williama Leea. Právě v den jeho třicátých narozenin, když na zahradě slavili s přítelem detektivem Meyerem a jeho ženou, si Lee počíhal na jeho manželku Abby a uškrtil ji. Ryan ho sice dostihl a vrah byl odsouzen, Markovi se ale zdá, jako by se mu i v posledních chvílích vysmíval. Jako by mu říkal, že on sice zemře, ale nezemře zlo, které ztělesňuje a které zůstane s Ryanem až do smrti. Roztrpčený Ryan se chová občas dost drsně, a proto ho jeho šéf přeloží jako ochranku na univerzitu. Dostává mladého parťáka Chrise Thompsona a seznamuje se s asistentkou doktora Arkina, který v laboratořích podniká jisté tajné pokusy, které mají znamenat převrat v medicíně. Týkají se kmenových buněk a možnosti oživit mrtvá těla. Jednou v noci volá Chris Markovi, že je někdo v márnici. Mark rychle přijíždí a muže, který se tam vloupal, v sebeobraně zastřelí. Tehdy ještě neví, co tam neznámý vlastně dělal. Teprve později zjistí, že tam přivezl tělo k pokusům. Patří nedávno popravenému nebezpečnému zločinci jménem Lee… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zápletka sice nevypadala zrovna moc originálně, ale chtěl jsem tomu dát šanci. Bohužel se ukázalo, že televizní zpracování bylo opravdu chabé a nízké ohodnocení zcela oprávněné. Uli Edel přitom není mezi režiséry žádný nováček, jenže pokud se nedá opřít o záživný a hlavně propracovaný scénář, ani starý mazák s tím nedokáže udělat zázraky. Zvláště když tempo příběhu bylo místy doslova uspávající a atmosféra nám rovněž nenabídla žádné dech beroucí momenty. Spíše jsem si připadal jako při sledování tuctové detektivky, kterou se snaží tvůrci na poslední chvíli „dochutit“ mysteriózním nádechem. První vlna pochybností k divákovi dorazí již ve chvíli, kdy sleduje popravu dalšího vraha, který slibuje pomstu. Kolikrát že jsme už tohle měli šanci vidět/slyšet? Už to opravdu ani nespočítám. Je nám tu slibováno ZLO, které se prostě nevypaří jen tím, že je usmrcena jeho lidská schránka a tak s napětím očekáváme, jakýmže směrem se příběh dále posune. Jenomže to by musela scénáristu políbit múza, která si ovšem tentokrát vzala volno. Místo toho sledujeme nudné dění na univerzitě, kupu nesmyslných dialogů a blouznícího hlavního hrdinu. Naštěstí se tu a tam přece jenom objeví nějaká ta vražda, honička, přestřelka. 30% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

No jejej. Každou chvíli sem si prál aby to skončilo. Bez napětí, bez náké větší akce. Prostě nic. A tolik nelogičností co v tom je, tak to je brutal pervers. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To nasere, když je vrah , kterého popraví zase rázem naživu, protože ho při pokusu zpět přivedou. Tomu se říká pech!!! ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Velmi zbytečný film, jedna hvězda za záporáka, protože ten byl celkem strašidelnej!Jinak nulova akce, nulovej příběh a nulová atmosféra - ani v noci na Nově to nestojí za to shlédnout. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Na odpad to ode mě není, ale ke koukání bych to stejně nedoporučoval. Film je po všech stránkách vyvážený ... na velmi nízké úrovni. Nulové napětí, nelogické situace, prazvláštní dialogy a mohl bych pokračovat, ale proč? Zlo je tu všudypřítomné, ne však záměrně. A ten konec? I lecjaký podobný díl seriálu AktaX je mnohem lepší, než tohle. 15% = 1/5 ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Zlo je opravdu nesmrtelné (to filmové určitě) a tahle příšernost je toho důkazem! Tohle nemůžete myslet vážně ani jako studentský film netalentovaného režiséra po lobotomii... Až do konce by to vydržel jen těžký fllmový masochista (já to opravdu nedokázal)! ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Televizní film, který svým podáním, nedosahuje ani kvalit dobrého filmu kategorie B. Velmi špatné ztvárnění, nenápaditá kamera, absence jakékoliv inovace. Výběr herců je ze zásob nekonečného televizního průměru. Stejně tak to vypadá i s výběrem samotného příběhu. Ačkoliv musím podoknout, že příběh je nejsilnější položka z tohoto čistě komerčního počinu. Nejsilnější v uvozovkách a v porovnání se zbytkem ostatních ingrediencí. Děj neumí vytvořit jakoukoliv atmosféru, jakoukoliv smysluplnou zápletku a jýkoliv okamžik, který by člověka jen trochu vmáčkl do křesla. Nesmrtelné zlo je jen dalším filmem v nekonečné řadě jemu podobných, který má za úkol dát práci pár televizním zaměstnancům a vyplnit následně její program. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Bezefektní ptákovina o stěhování duší, lze li to tak nazvat. Zde je duše „zobrazena“ zlem, jako takovým. Děj se neúnosně vleče, je v něm spousty hluchých míst a snímek vůbec působí rozvleklým dojmem. Sledoval jsem jej sice až do konce, ale silně jsem se při tom nudil. Podprůměrný „horor“, který by snad uspěl jako detektivka a to ještě stěží. Odpad. Prima1001108334/8431 ()

Reklama

Reklama