Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Edward a Jill Warenovi mají pocit, že pro své čtyři děti udělali vždy to nejlepší, ale jejich dobré úmysly pouze komplikují situaci, protože mladší členové rodiny nemohou získat nezávislost. Nejsou schopny se od rodiny odpoutat, což samozřejmě přináší konflikty. Vše však změní rodinné tajemství, které vyústí v tragédii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Snímek s neúměrně dlouhou stopáží a o tom to celé je. Zkrátit film o několik desítek minut hned by to bylo minimálně o jednu hvězdu navíc. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

113 minút filmárskej nudy a scenáristických klišé. Vyjma Vincenta D´Onofria som neveril nikomu ani kúsok emócie. Podobná téma oveľa originálnejšie spracovaná v C.R.A.Z.Y. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tahle rodina je jako droga a my jsme feťáci.." Pokřivená srdce představují jednu dysfunkční rodinu prostřednictvím jednoho poměrně v důsledku dysfunkčního filmu, a to rozhodně všem slibným předpokladům navzdory, ať již v osobě Taka Fujimota, jednoho z nejpřirozenějších kameramanů, či v té spoustě tehdy ještě "pouze" velmi talentovaných hereckých nadějí s Jennifer Jason Leigh, Juliette Lewis, režisérem Peterem Bergem či tradičně vyšinutým Vincentem D'Onofriem na čele.. Michael Bortman mluví o shakespearovském dramatu, ale to jsou jen plané žvásty.. Ostatně těch tenhle snímeček skýtá v dialogu jako máku.. Takové shakespearovské nudle s mákem..;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh utrápené rodiny, která se i přes nekončící problémy a konflikty zoufale snaží držet pohromadě. A já se snažil zoufale neusnout. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zoufalá, ukecaná nuda bez špetky emocí. Jediný, kdo za něco stál byla postava Charlieho, který byla psychicky nevyrovnaná a zajímavá a díky němu bylo v příběhu alespoň trochu toho dramatu. Jedná se o film, na který si zítra ani nevzpomenu a pokud by se mě někdo zeptal o čem to bylo, už si to nebudu pamatovat. Nezanechalo to ve mě naprosto nic. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je v podstate o dvoch bratoch a ich pokusoch odsťahovať sa od rodiny. Zdá sa, že rodina je teplé a láskyplné miesto, ale pretože ich otec mal pomer s čašníčkou, je to všetko len podvod. Postavy stále hovoria, že rodina im bráni robiť väčšie a lepšie veci, ale to nie je zrejmé na ničom, čo sa deje. 6/10 ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Zpracování pokulhává za námětem, přesto se jedná o velmi silný snímek. "Těžko se vyrovnáváme s tím čeho se na nás dopustili druzí, horší je to s tím, čeho jsme se dopustili ale sami..." Pravidlo číslo 16: "...odpouštím". ()

Belbog odpad!

všechny recenze uživatele

Když ve filmu, který je vztahovým dramatem, prakticky nikdo z herců neumí zahrát věrohodné emoce, je to problém. K tomu navíc ta zoufalá nudnost a rozvleklost celého filmu. ()

Reklama

Reklama