Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá část volného cyklu komedií o osiřelých sourozencích Alence a Zbyňkovi Kučerových dále rozvíjí Zbyňkův vztah s Kateřinou, "podnájemnicí" z předchozí komedie. Poté, co se vše prozradilo a Alenka dala jejich vztahu "požehnání", začne uvažovat o tom, že po Zbyňkově svatbě vstoupí do jejího života i Káčini rodiče. Jací budou? Zvědavá Alenka vyrazí "na průzkum" v momentě, kdy se Zbyněk rozjede své budoucí tchyni a tchánovi představit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nejsvižnější a nejzábavnější díl televizní trilogie, ve kterém to rozjíždí nejen Ivana Andrlová, ale také Antonie Hegerlíková jako starostlivá matka s bleskurychlými závěry. I po letech koukatelná pohodovka, dochucená špetkou televizní nostalgie, která dovolí velkoryse přehlédnout i způsob, jakým scénář trochu náslím tlačí děj směrem, který byl vytýčen námětem. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování snímku Podnájemníci. Tentokrát se děj neodehrává jen u sourozenců v bytě ,ale u Zdeňkovi přítelkyně Kateřiny u jejích rodičů. Jenže Alenka sí jede okounout svoje nastávající příbuzné ,ale to samé jede udělat Zdeněk jde se představit jenže on o Aleně neví. A ta u Kateřiních rodičů udělá pořádný zmatek. Andrlová co od ní taky čekat. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl trilogie televizních komedií "Podnájemníci", "Otec nebo bratr" a "Dopis psaný španělsky". Druhý díl je stejně dobrý, snad jen trochu méně zábavný, než díl první. Káča přivádí Zbyňka ke svým rodičům, aby jim ho ukázala, Alenka měla zůstat doma, tam ji to ale nebaví, a tak přijede také na návštěvu. A samozřejmě to Zbyňkovi zavaří tím, že omylem tvrdí, že je jeho dcera a ne sestra. Vše se ale určitě urovná. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani druhý díl nezlepšil můj dojem z prvního. Kateřina je podle všeho dospělá a tudíž moc nechápu, proč se bojí říct rodičům, kde vlastně bydlí. Tím spíš, proč si od nich nechává něco nařizovat, ale holt taková nejspíš byla doba. Je tedy zcela pochopitelné, a asi to měli tím pádem udělat dřív, že jedou za jejími rodiči společně, aby se představili. Ti je přijímají docela klidně. Do této chvíle působí vše naprosto logicky. Když ale přijíždí sestra, její chování moc rozumu nedává. O to víc bych čekal moudřejší chování od rodičů. Hlavně matka jedná hystericky a vlastně se ani nesnaží o získání více informací, otec sebou nechává manipulovat, sbalit dceru věci v bytě, aby vzápětí rozhodl úplně jinak. Tím spíš nepochopím jednání bratra, který nejprve sestře vynadá, ale pak rodičům naprosto nic nevysvětlí a nechá je v tom. To nemluvím o sestře, která ve snaze všem okolo radit a pomát víc zkazí, ale snahu o nápravu nemá žádnou! A když je na tomhle postavena zápletka, tak to není moc dobré. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Být na místě Antonie Hegerlíkové, tak si také budu myslet, že to šídlo Alena je Zbyňkova dcera. Trvala bych na pořádném vyšetření, abych se dozvěděla jak to tedy opravdu je. Každá matka chce pro svoje dítě jen to nejlepší. Nakonec to nejlépe z celé rodiny pobral Jaroslav Moučka, ten nerozvíjel žádné spiklenecké teorie o manželských peripetiích. Já vždycky říkám, že ženy mají poněkud bujnější fantazii. Jsem toho dobrým důkazem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama