Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá část volného cyklu komedií o osiřelých sourozencích Alence a Zbyňkovi Kučerových dále rozvíjí Zbyňkův vztah s Kateřinou, "podnájemnicí" z předchozí komedie. Poté, co se vše prozradilo a Alenka dala jejich vztahu "požehnání", začne uvažovat o tom, že po Zbyňkově svatbě vstoupí do jejího života i Káčini rodiče. Jací budou? Zvědavá Alenka vyrazí "na průzkum" v momentě, kdy se Zbyněk rozjede své budoucí tchyni a tchánovi představit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Tosim 

všechny recenze uživatele

...tady se o půvabnost stará herecký výkon Antonie Hegerlíkové v roli maminky...jo a banda venkovských balíků v místní hospodě :-) ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Stále nadprůměrná televizní inscenace těží z už "zavedené" Andrlové a její zpravodajské ztřeštěnosti. Absence rodičovství a jeho stále zmatečnější náhrada starším bratrem, oslabeným pro tuto chvíli blížícím se sňatkem, dávají jeho pubertální sestře netušený prostor pro její vývoj. Přes všechno napětí od počátku cítíme silnou sourozeneckou soudržnost i rodící se harmonický trojúhelník prověřený předcházejícím soužitím. Téma a kvalita jeho provedení si i po třiceti letech stále uchovávají svou svěžest. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No mně to moc komediální nepřišlo. Hanzlík s knírkem byl úděsný (ještě, že ho shodil). Předchozí ,,díl'' jsem neviděl, ale ničím jiným než retro výpravou film není. Ani z rodičů Hegerlíkové a soudruha Pláteníka Moučky jsem nijak neumíral smíchy. Natož abych si užíval jejich skvělé herectví (jak zde padlo). Za mne je to jen na dva moravské koláče. * * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Opět stejné jako předchozí díl. Tentokrát to má dokonce i zápletku. Hanzlíkovu mladší sestru považují rodiče jeho nastávající za jeho dceru, která navíc sama vymyšlenou historku přiživí mnoha lživými tvrzeními o něm. Je z toho trapas, ale stejně to dopadne dobře. Dá se na to dívat, ale opět se to u mě nesetkalo s velkým ohlasem. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nejsvižnější a nejzábavnější díl televizní trilogie, ve kterém to rozjíždí nejen Ivana Andrlová, ale také Antonie Hegerlíková jako starostlivá matka s bleskurychlými závěry. I po letech koukatelná pohodovka, dochucená špetkou televizní nostalgie, která dovolí velkoryse přehlédnout i způsob, jakým scénář trochu náslím tlačí děj směrem, který byl vytýčen námětem. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rodiče nemají. Zbyněk je starší, Alenka mladší. Starší bratr a mladší sestra. Starší bratr si přivede domů seriozní známost, Kateřinu. Ta sice pochválí kuchařské umění Alenky - lívance - ale když Alenka poodejde, tak kápne Zbyňkovi božskou - dobré to bylo, ale bylo toho málo. Je Kateřina takový žrout? Proč něco tak podružného připomíná, když si může zajít do večerky koupit něco dalšího? Alenka je všetečka, a klidně jde zkoumat rodiče Katky. A předvádí se komediální umění, místo aby rodiče Katky podrobila hlubšímu rozboru. Už dávno jsem to neviděl, kdoví, jak by to působilo na mě nyní. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kačenčini rodiče řeší problém: kdo je ta ztřeštěná holka? Dcera, nebo sestra? Ivaně Andrlové ta komediální role sedla. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zahrané a vypointované, kde občas motivace postav trošičku skřípou (Proč o sobě hned tvrdila, že je dcera? Proč on si to nenechal vysvětlit a hned se vzteknul a odešel? Proč maminka nakonec tak rychle kapitulovala, našla snad občanku?). Ale celkově vysoký nadprůměr. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Být na místě Antonie Hegerlíkové, tak si také budu myslet, že to šídlo Alena je Zbyňkova dcera. Trvala bych na pořádném vyšetření, abych se dozvěděla jak to tedy opravdu je. Každá matka chce pro svoje dítě jen to nejlepší. Nakonec to nejlépe z celé rodiny pobral Jaroslav Moučka, ten nerozvíjel žádné spiklenecké teorie o manželských peripetiích. Já vždycky říkám, že ženy mají poněkud bujnější fantazii. Jsem toho dobrým důkazem. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno - nechtěl bych mít takovou mladší sestru. Žádný div, že Hanzlík ji držel na řetězu. Roztomilá televizní komedie. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....voľné pokračovanie malo rovnako dobrú úroveň ako prvý diel-Podnájomníci.Príjemná rodinná inscenácia.Oproti tomu čo nám televízie núkajú teraz - je to podstatne vyšší level.... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hodina povídání kolem nedorozumění. Občas hodně utahané, dost předvídatelné, ale nakonec i celkem dojemné. Komedii jsme ovšem hledal marně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování snímku Podnájemníci. Tentokrát se děj neodehrává jen u sourozenců v bytě ,ale u Zdeňkovi přítelkyně Kateřiny u jejích rodičů. Jenže Alenka sí jede okounout svoje nastávající příbuzné ,ale to samé jede udělat Zdeněk jde se představit jenže on o Aleně neví. A ta u Kateřiních rodičů udělá pořádný zmatek. Andrlová co od ní taky čekat. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Druhy dil teto televizni trilogie nam krome dvou novych postav nabidne i detinskou zapletku. Jinak uspesne jede ve vyjetych kolejich prvniho dilu... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl trilogie televizních komedií "Podnájemníci", "Otec nebo bratr" a "Dopis psaný španělsky". Druhý díl je stejně dobrý, snad jen trochu méně zábavný, než díl první. Káča přivádí Zbyňka ke svým rodičům, aby jim ho ukázala, Alenka měla zůstat doma, tam ji to ale nebaví, a tak přijede také na návštěvu. A samozřejmě to Zbyňkovi zavaří tím, že omylem tvrdí, že je jeho dcera a ne sestra. Vše se ale určitě urovná. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuju, jak se Hanzlík kouká do zrcadla a vede si monolog" "Zrcadlo, zrcadlo, kdo je nejkrásnější? Jsi mužný a krásný - ale ten Juraj Kukura - JOJ!" ..... a zcela bez souvislosti: Juraj Kukura JOJ i po 40 letech !!!!! ()

Reklama

Reklama