Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá část volného cyklu komedií o osiřelých sourozencích Alence a Zbyňkovi Kučerových dále rozvíjí Zbyňkův vztah s Kateřinou, "podnájemnicí" z předchozí komedie. Poté, co se vše prozradilo a Alenka dala jejich vztahu "požehnání", začne uvažovat o tom, že po Zbyňkově svatbě vstoupí do jejího života i Káčini rodiče. Jací budou? Zvědavá Alenka vyrazí "na průzkum" v momentě, kdy se Zbyněk rozjede své budoucí tchyni a tchánovi představit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani druhý díl nezlepšil můj dojem z prvního. Kateřina je podle všeho dospělá a tudíž moc nechápu, proč se bojí říct rodičům, kde vlastně bydlí. Tím spíš, proč si od nich nechává něco nařizovat, ale holt taková nejspíš byla doba. Je tedy zcela pochopitelné, a asi to měli tím pádem udělat dřív, že jedou za jejími rodiči společně, aby se představili. Ti je přijímají docela klidně. Do této chvíle působí vše naprosto logicky. Když ale přijíždí sestra, její chování moc rozumu nedává. O to víc bych čekal moudřejší chování od rodičů. Hlavně matka jedná hystericky a vlastně se ani nesnaží o získání více informací, otec sebou nechává manipulovat, sbalit dceru věci v bytě, aby vzápětí rozhodl úplně jinak. Tím spíš nepochopím jednání bratra, který nejprve sestře vynadá, ale pak rodičům naprosto nic nevysvětlí a nechá je v tom. To nemluvím o sestře, která ve snaze všem okolo radit a pomát víc zkazí, ale snahu o nápravu nemá žádnou! A když je na tomhle postavena zápletka, tak to není moc dobré. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rodiče nemají. Zbyněk je starší, Alenka mladší. Starší bratr a mladší sestra. Starší bratr si přivede domů seriozní známost, Kateřinu. Ta sice pochválí kuchařské umění Alenky - lívance - ale když Alenka poodejde, tak kápne Zbyňkovi božskou - dobré to bylo, ale bylo toho málo. Je Kateřina takový žrout? Proč něco tak podružného připomíná, když si může zajít do večerky koupit něco dalšího? Alenka je všetečka, a klidně jde zkoumat rodiče Katky. A předvádí se komediální umění, místo aby rodiče Katky podrobila hlubšímu rozboru. Už dávno jsem to neviděl, kdoví, jak by to působilo na mě nyní. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl trilogie televizních komedií "Podnájemníci", "Otec nebo bratr" a "Dopis psaný španělsky". Druhý díl je stejně dobrý, snad jen trochu méně zábavný, než díl první. Káča přivádí Zbyňka ke svým rodičům, aby jim ho ukázala, Alenka měla zůstat doma, tam ji to ale nebaví, a tak přijede také na návštěvu. A samozřejmě to Zbyňkovi zavaří tím, že omylem tvrdí, že je jeho dcera a ne sestra. Vše se ale určitě urovná. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

lehký nadprůměr zejména kvůli J Hanzlíkovi a Daneiele Koláčové, kteří si sedli sand kdekoli spolu hráli a Antonii Hegerlíkové. Zápletka je nic moc, i když není nemožná, je to poctivé řemeslo režijní, herecké i scénáristické. Slušná TV zábava, asi bych dal špíše 3,5, ale tři jsou zase na tu dobu vzniku pro mne málo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No mně to moc komediální nepřišlo. Hanzlík s knírkem byl úděsný (ještě, že ho shodil). Předchozí ,,díl'' jsem neviděl, ale ničím jiným než retro výpravou film není. Ani z rodičů Hegerlíkové a soudruha Pláteníka Moučky jsem nijak neumíral smíchy. Natož abych si užíval jejich skvělé herectví (jak zde padlo). Za mne je to jen na dva moravské koláče. * * ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama