Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to film skor urceny pre detskeho divaka, tak ma to aj docela dost bavilo pozerat. Docela casto sa bolo na co aj pozerat, co som ani v najmensej chvili neocakaval, co sa vyklube z tohoto filmu. Docela casto sa vo filme nieco dialo a nuda skoro vobec nedostala miesto, aby sa tu preukazala. Preto filmu davam take vyssie hodnotenie, lebo ma to fakt bavilo a nevadil mi cas straveny pri tomto filme. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co to mělo znamenat. Bylo to divné, bylo to trapné a bylo to nepochopitelné. Některé pasáže jsou naprostý CG nightmarefuel. Z toho dítěte jsem se strachy podělal. Film se dá celkem dobře ironicky užít. Pořekadlo: Hello, my baby.Hello, my honey. Hello, my ragtime gal! Send me a kiss by wire. Baby, my hearts on fire! ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Prvá Maska s Jimom Carreyem bola parádna, toto pokračovanie nemalo nikdy ani vzniknúť. Prvý raz, keď som to videl na Sylvestra alebo Štedrý deň (teraz si už fakt nepamätám) ma to celkom bavilo, mal som asi 13 alebo 14 rokov. Dnes, keď som to už cca videl 3x, ma tento guláš klišé, zlých masiek a trápneho humoru skorej nebavil a môj zážitok z prvého pozerania naozaj znechutil. Hlavne malé digitálne decko je nevkusné a je dosť nápadné, že je to predsa len digitálne a nie skutočné. K psovi a hlavnému predstaviteľovi sa už ale naozaj nemienim vyjadrovať. Je to celkom slušné, ale oproti jednotke je toto pokračovanie až nehumánny zločin. /55%/ ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné triky a dítě, které bych po 10 minutách nejraději dal do babyboxu. Hlavní postava, která může kandidovat na nejméně sympatickou hlavní roli v historii. Manželka, která po proměně manžela v Masku řekne, že mu to ,s těmi umělohmotnými oranžovými vlasy a duhovým sakem, sekne (a chtivě si ho prohlédne). Jim Carrey je génius a v souboji filmů vypadá první díl jako geniální počin hodný piedestalu. Tohle je hnusnej odpad. ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Film navazuje na původní film s Jimem Carreym. Masku najde psík Otis a předá ji svému páníčkovi. No, a ten si ji jednou vezme a zbouchne svou přítelkyni. Pak se narodí mrně se schopnostmi. Je tam hodně trapná animace a špatné efekty. Působí to dětinsky a vypadá to, že je to cílené pro děti. Původní filmu se to nepřibližuje ani z dálky. Komiksové předloze, kde Maska v každém vyvolává jen to temné si toto nemůže ani přičuchnout. Je to příšerné a já na tom nemám, co vyzdvihnout. - odpad! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu mimo jiné zazní „Puppy Love“ od Paula Anky. (Terva)
  • Ben Stein je jediný herec, který také hrál ve filmu Maska (1994). Ztvárnil Dr. Arthura Neumana. (rafix)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama