Reklama

Reklama

ABBA: The Definitive Collection

(video kompilace)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Toto "klipové" dvd, mimo slavné hity - obsahuje také klipy méně známých, nebo spíše méně hraných (nebo v médiích vůbec nehraných) písniček. Každopádně pro fanoušky tohoto, bezesporu fenomenálního hudebního kvarteta, je tento nosič skutečně lahodnou kolekcí klipů. (majkin22)

Recenze (15)

Faye 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi skutečně definitivní kolekce. Je velmi nepravděpodobné, že by Agnetha a Frida společně dokázaly ještě něco nazpívat, něco natočit. Škoda. " Thank you for the Music" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Klipy Abby jsou vesměs jednoduché, laciné a na každém z nich by se bez většího pátrání daly najít dvě až tři mouchy, ale jako celek pro mne představují dokonalý obraz doby, ve které jsem prožíval mládí - takže nostalgických pět hvězd a volný vstup do mého přehrávače 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 12 měsíců v roce až do doby rozpadu mé tělesné schránky. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Chce se mi říct jen " Thank you for the Music". Zárukou kvality písní je už jen fakt, že se dodnes hrají a objevuje ji už několikátá generace. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Sice mi nějaká píseň či klip není občas při chuti, ale jinak se jedná o příjemný výběr toho nejlepšího od mé nejoblíbenější popové skupiny. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

ABBA byla fenomén a vlastně se dá říci, že svým způsobem i je, protože se její písně hrají v rádiu pořád a nikdo se nad tím nepozastaví. Stejně tak má pořád své fanoušky a to už spolu nehrají hrozně dlouho. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Ani jako postarší posluchač jazzových standardů, sjiíždějíicí na cestách autem kompletní první čtyři desky Zeppelínů, jsem nikdy nevyhodil stará LP The Album a Waterloo. Nostalgie za plný počet. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Navždy legenda a  nesmrteľné hity, veľká sláva a milióny predaných albumov 5* Dal by som aj viac ak by bola možnosť ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Kolekce 2 CD a 1 DVD kompletně mapující tvorbu jedné z nejlepších hudebních skupin všech dob. Nemá cenu to komentovat - je to hudebně bezesporu to nejlepší co kdy v popu vzniklo. Co se týká obrázků, lze na nich vypozorovat vývoj skupiny od Waterloo až po One Of Us - z původně poměrně zábavných kostýmů k civilnímu pojetí oblečení i klipů samotných, což souvisí nejen s věkem, ale i s měnícími se vztahy ve skupině. ()

bouchy02 

všechny recenze uživatele

Skvělá skupina ze Švédska se skvělými videoklipy. Jedna z mála dobých věcí, kterou nám přinesla problematická Eurovize. ()

Reklama

Reklama