Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet €9miliónovTržby Celosvetovo $76,341,401(v Nemecku s tržbou $62,059,389) ║ Až neskutočne otravné to je vďaka tomu priteplenému výzoru, ten je fakt neznesiteľný, Herbig to nezvládol a potvrdil že Nemci to fakt pred kamerou ani za kamerou moc nevedia, otras. /10%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze ne proc, neco tak teplyho sem snad jeste nevidel. Herbig namixoval Navrat do budoucnosti, Star Wars, Star Trek, 5. element, mozna i Star Gate a kdovi co jeste s divokym zapadem a stredovekem a to cely natocil pekne teple a vznik jeden z nejteplejsich filmu vsech dob. Bohuzel nemuzu rict nejvtipnejsich, protoze Herbig vetsinou spoleha, ze bude stacit "teplo". Ale sem tam je tu fakt krutarna, jako gumovy prase a vsechny neskutecne uchylny pisnicky vcetne tanecnich vystoupeni. Co se tyce obsazeni, tak na nemce to je slusny a Til Schweiger je cool i v ruzovym brneni s kytickama. A docela me prekvapily triky, fakt na slusny rovni. Sice sem se nijak zvlast nenasmal, ale je to pohodicka a diky delce nakejch 80 minut to slusne zabavi. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělá střeštěná komedie s teplouškama a drsným Schweigerem v hlavní roli. V podstatě celej vtip filmu je z 90% založenej právě na konfrontaci Schweigera s teplouskama, který maj za úkol zachránit svět, sice to neni vždycky plně zábavný, ale některý scény mě fakt dostávaly do kolen a ještě teď když vidim růžovou, tak si vzpomenu pokaždý na tenhle film. Prostě děsnej masakr, kterej vás poznamená, ať už chcete a nebo ne. Ty jejich písničky určitě jen tak z hlavy nedostanete ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Lidsky hřejivý film :) Říkal jsem si, že to bude guilty pleasure -- německý "vkus", pokus o Austina Powerse ve světě Star Wars, Startreku s nádechem 5. Elementu a Příběhu rytíře... parodie, homovtípky... a jsem velmi příjemně překvapen. Neuráželo, fekální humor takřka žádný, vtipnost na několika místech odrovnávající, stylizace důsledná, a překvapivě místy přirozenější než Mike Myers, který se pitvořil a dělal ze sebe velkou hvězdu. No a taky musím říci, že při podobné barevné stylizaci jsem Austinovi tu heterosexualitu zas až tak moc nevěřil :) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Občas překvapivě vtipné, povětšinou hodně trapné. Ale koukat se na to dalo. Škoda jen té Herbigovy úchylky na jakože teplouše. Hvězdné války i Star Trek si zaslouží lepší parodii. Zvláště když už je tu tak povedená technická, vizuální, triková stránka...! Ono by to šlo, kdyby psal scénář někdo s trochu míň "teplym" smyslem pro humor. Třeba tadyto VIDEO mi přišlo asi jen stokrát zábavnější, než celý tento film.. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Sci-fi modly Návrat do budúcnosti, Star Wars zbastardené teplými Trekkies s nádychom Piateho Elementu nahumorno. Pomer výborných a trapných fórkov fifty-fifty, pričom chvalabohu absentuje podúrovňový fekal, a žiaľ aj nejaký ten vyslovene geniálny. Veľké mínus je nesmierne iritujúce ústredné gay trio (duo), ktoré strháva dojem niekde k plátkom typu Scary Movie. Na druhú stranu výbroná technická stránka (na Nemcov), svižná akcia aj tempo a stopáž tak akurát. Čiže vo výseldku zmiešané dojmy, ktoré by bez spomínaného mínusu mohli vystreliť film kľudne niekde k silným štyrom hviezdam. Škoda no. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jo, kvůli těm akcentům bych si to pustil klidně znovu, technický důstojník alias Čechov asi vede. Jinak se toho paroduje trochu moc (parodie na parodii může fungovat jen stěží) a stylem, že i pozdní Brooks by raději chodil kanálem. O to víc v kontrastu se skvělou technickou stránkou. Po předchozím souboji u "Manituovy boty" srovnávám tentokrát ve prospěch filmového svědomí. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

55% - Teplej StarTrek a praštěný Star Wars… Film, ve kterém rozhodně je čemu se smát, a co obdivovat. Především po technické stránce zasluhuje respekt. Jak vizuální efekty, tak práce s hudebními klišé jsou na vysoké úrovni. Allerdings… Těžiště humoru se zde nachází v infantilní mimice a přiteplené řeči, ať už zvukem (v německém originále neuvěřitelnými přízvuky, jimž jsem často nerozuměl, a nebyl jsem sám…), nebo obsahově. A to překvapivě brzy omrzí. Film dle mého názoru skýtal prostor pro mnohem více legrace i v jiných kategoriích. Traumschiff Surprise: Periode I je v mých očích slušná komedie, jež ale zdaleka nevyužila svůj vlastní potenciál. Bully Herbig v ní pouze roztáhl svůj sketch na celovečerní film, a oděl ho do hávu luxusního sci-fi. Bohužel, z onoho hávu si nedělá legraci tak často, jako ze Špukyho věčně růžových extravagancí, a to je hlavní důvod, proč jsem byl brzy znuděn, a tudíž zklamán. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Michaela "Bullyho" Herbiga se tentokrát vydává do vesmíru... Už to není tak dobré jako v Manitouově botě, ale přesto stále koukatelné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Výpravnosť poteší, absencia scenáru zamrzí. Séria pozliepaných scénok však funguje. Pohodová zábavka, rovnaká ako MANITUOVA TOPÁNKA (občas skvelo parudujúca, občas trochu trápna). Celkovo prevažujú pozitívne dojmy... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Michael "Bully" Herbich sa preslávil v nemecky hovoriacich krajinách svojou show Bullyparade od roku 1997. Parodoval všetko možné, ja ho poznám z Manitouovej topánky a teraz aj z tejto paródie na vesmírne, historické či westernové príbehy. Odkazov na rôzne známe filmy je tu dostatok, ale humor je postavený predovšetkým na trojici teplých záchrancov našej planéty a ich konfrontácii s mužným taxikárom ( Til Schweiger ). Za normálnych okolností je to hlúposť, ale príjemne ma prekvapila výprava a triky, za ktoré by sa nemusel hanbiť žiadny film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojicu Herbig, Tramitz, Kavanian mam rad od cias show Bullyparade, ktoru som prilezitostne sledoval na Pro7 aj ked som s mojou chabou nemcinou vela nerozumel, ale bola to zabava. (T)Raumschiff Surprise je len rozsirenim ich skecov parodujucich Star Trek, na celovecernu stopaz. K tomu tam prihodili este Star Wars, Piaty element a par dalsich filmov, ktore paroduju. Bohuzial oproti filmu Manituova topánka ma (T)Raumschiff Surprise ovela jednoduchsi pribeh. Az som mal miestami pocit, ze tam skoro ziandy nie je a film tvori len sled samostatnych komickych scen, z ktorych ani zdaleka nie vsetky su vydarene. Za nieco stoji tak kazdy treti vtip. Väcsinou sa tocia okolo gay narazok a prihriateho prizvuku ustrednej trojky. Proste nemecky humor, ktory asi kazdemu nesadne. Prekvapivo na skvelej urovni je technicka stranka a to hlavne rôzne vesmirne suboje v prvej tretine filmu. Akonahle sa film premiestni do minulosti, tak zabavnost o triedu klesne. Vesmirne suboje vystriedaju rytierske zapasy. Skoro to vyzera jak keby im dosli poriadne napady. Vysledkom je mierne nadpriemerna komedia urcena hlavne pre fanusikov Bullyparade. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V Nemecku je STAR TREK mimoriadne populárny. A tak nečudo že v tejto krajine vznikla aj paródia, ktorá mala korene v rovnomenných skečoch komediálneho programu BULLYPARADE. Paródia nesmierne vtipná a technicky vynikajúco spracovaná. A ja len dodám, že kto pozná STAR TREK a takisto aj pánov okolo Michaela Herbiga a obľubuje ich, tak si zgustne. Podobne ako pri MANITUOVEJ TOPÁNKE. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Humornost scének se vážně nedá navodit teplými hlavními postavami ... být teplý je jedna věc, být teplý a vykroucený druhá. Trapná parodie na moje oblíbené filmy je pro mne spíše urážkou než pobavením. Ale pohledný Til Schweiger (a že vypadal vážně dobře) a půvabná Anja Kling tomu dávali aspoň nějaký příjemný, svěží a neteplý nádech. Jim patří ty 2 hvězdičky :) ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá trapárna. 1) Parodie na všechno možné jsou ve filmovém průmyslu dost oblíbené...ono je samozřejmě snazší parodovat, než tvořit. Jejich úroveň se většinou pohybuje někde mezi fekálem a trapárnou (s několika čestnými vyjímkami). To, co předvádí tento film, je ovšem mimo všechna měřítka._____ 2) Smíchej nejtrapnější vtipy s nejhloupějšími. Výsledek umocni německým smyslem pro humor. A pokud ti už teď není špatně, tak k tomu přidej vesměs pozitivní hodnocení šestnácti komentátorů. To se snad nedá přežít._____ 3) A přesto nebudu malicherný a dám výrazně lepší hodnocení, než si to zaslouží. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou k popukání, ale je jich málo. Přesto zábavná a trikově hodně vyspělá podívaná. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že je tahle komedie tak málo známá. A ještě víc mě mrzí, že je tak málo oblíbená. Podle mě je to perfektní parodie především na Star Wars a Star Trek, kde se banda buzerantů snaží s gaučem času zachránit svět. Parta kolem Michaela Herbiga umí a Němci nepotvrzují svůj netalent pro humor. 95% ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Neobvykla podivana jeste s Tilem Schweigerem v jedne z hlavnich roli. No a ty narazky na Star Trek a rozpravu ve veznici bych dal 6* ()

Reklama

Reklama