Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslední ještě jakž takž podařenej díl této série. Ten úvod v Černobylu byl ještě dobrej. Jednak originální, jednak i docela atmosférickej. Jenom škoda, že když se to začne měnit v rutinu, tak musí tvůrci vytáhnout nějakou tu píčovinu (v tomto případě ty superzombíky) aby to vyšperkovali. No na průměr to ještě stačí.55% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden zo solídne dojebaných zombie filmov. Okrem tej grilovanéj krysy, ktorá začala hrýzť tu už všetko bolo a masky zombie, niektoré boli dokonalé, ale väčšinou mi nepripadali ako hrôzostrašné, ale len ako ľudia prezlečení za zombie, tým pádom je atmosféra v ťahu. Ako som pozeral tento film tak rozmýšľam, kde sa stratila akcia,a ked som sa konečne dočkal, a to ale až po necelej hodine a to si myslím, že je dosť neskoro. V tomto filme je nielenže veľa dialógov, ale hlavne nepodstatných veci a zombie sú až druhoradí. Ani s príbehom tento film neoslnil. A tí hlavní bojovníci v radoch zombie, čakal som, že v ich podaní uvidím nejaký masakrýk, ale ako začali tak po chvíli, aj skončili.Fakt by som chcel zožrať tvoj skurvený mozog,tento film si s dialógmi veľkú hlavu nerobí. U toho kto robil tento film, musel chýbať mozog. ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Mazeeec! Reziser Ellroy Elkayem má nejen divné jméno, ale i talent točit velmi vtipná béčka, která sofistikovaně parodují svůj žánr. Jeho předchozí film - Pavoučí teror - mám hodně rád kvůli promyšlené práci s žánrovým klišé, ale to, co předvede v Návratu 4 je ještě větší maso. Potkáte tu normální zombie, cyber-zombie, upečenou-krysu-zombie i maleho chlapečka s ručním, podomácku udělaným plamenometem. Jediná známější hvězda filmu - Peter Coyote - se celou dobu, co je na obrazovce, maniakalne tlemi a vubec, je to bzunda! P.s.: Nelibi se mi, ze me Kubaso urazi :D ()

Tygrys odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem byl zvědavý, Return of the Living Dead z roku 85 je pro mě klasikou, a takhle si představuji hororovou komedii. Ovšem RotLD 4 Necropolis bylo pro mě překvapení velmi nemilé. Ani jednou jsem se nezasmál, ani jednou nelekl. Nejhorší byly výkony všech herců vlastně neherců, v čele s Peterem Coyotem, který se jenom přiblble usmíval. Původně měl film režírovat někdo ze dvojice Tobe Hooper nebo Stuart Gordon, ani se nedivím, že si nenašli potřebný čas na natáčení a tak černý petr zůstal Ellorymu Elkayemovi. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Elkayem se po vydařené parodii monster-béček Eight Legged Freaks vrhnul do mrtvolných vod, kde se rozhodl pokračovat v kultovním fláku Return of the Living Dead. A to hned nadvakrát, jelikož jeho Necropolis a následující Rave to the Grave se natáčely zároveň, aby se ušetřilo. Obsazení je tedy horor sám o sobě (Coyota nevyjímaje), ale je pravdou, že některé masky zombíků a jejich embryí (!) se - v rámci možností - docela povedly. Projekce vás asi úplně neuspí/nezabije, ale kdyby film neobsahoval několik trefných hlášek, nedalo by se na to pomalu koukat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama