Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stacy Holt (Brittany Murphy), asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka (Ron Livingston) mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb (Holly Hunter) "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Film se rozjíždí jako tuctové romantické lepidlo. To, co přijde v okamžiku, kdy se naše "hrdinka" stane hlavní hvězdou talk show, se ale nedá popsat jinak než jako mazec - je to okamžik pravdy, okamžik, kdy se jde na dřeň a nejen protagonistům milostného x-úhelníku, ale i televiznímu štábu, mediálnímu bahnu a je to právě ta část, pro kterou dávám 3*, bohužel zbytek už je opět "ze života praštěnýho střeva". A ještě jedno pěkné nadčasové - citace výroku Johna Lennona: "Život je to, co ti utíká zrovna, když si plníš svoje plány". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebejt Brittany Murphy, asi bych tenhle film při sobotním dopoledni snad ani nenaladil. Stačila ale jedna scénka na gyndě, abych si uvědomil, že tenhle humor není úplně humorem jako spíš jednou velkou trapárnou. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komedie nekomedie, která inovuje myšlenku starých deníčků, které odešli z dobou a představuje malou černou škřínku. Novodobý elektronický deníček, do kterého si lidé píší snad vše a čas od času si ho jeho tajemství někdo může přečíst. Celkově je to film o dívce, která miluje muže a skrz jeho deníček zjišťuje jeho nevyřčenou minulost na kterou brutálně narazí nakonec v jednom reality show. Všechno dobré se ve špatné obrací... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

.. „ V životě jsou okamžiky, kdy doufáš, že tvoje rozhodnutí nebylo špatné. A okamžiky, kdy to prostě víš“. Je riskantní ukládat citlivé údaje do el. diáře a především je trestuhodné zanechávat takovou věc bezprizorní. Derek tu chybu nejen udělá, ale ještě se zmíní o své bývalé. A Stacy, ta prostě nesnáší pochybnosti, takže nakoukne do zalepené krabice s nápisem osobní věci, a potom jí Derekova zapomnětlivost přihraje netušený zdroj informací, kdo by odolal. „Chviličku před otevřením té kovové skříňky, jsem viděla všechno zlo proudící do světa. Byla jsem Pandóra. A potom mě to přešlo.“ Komedie/Romantický/Drama, film má všechno, za K. vtipné monology, za R. pitomosti, které dělá člověk, který má pocit, že je milován míň než zaslouží. Za D. ponížení, které sebou nese otevření „pandořiny skříňky“ a svinstvo, do kterého vás namočí někdo, koho jste považovali za kamarádku. Vše doplněné písničkami Carly Simon, pro kterou je film navíc určitou poctou. .„Máma věřila, že všecky problémy se dají vyřešit posloucháním Carly Simon. Něco v jejím hlase, textech a nebo hudbě...jí pomáhalo zvládat chaos.“ ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii to má dost nezvyklý konec, jinak potěšili málo známí herci a příjemný, skoro detektivní děj. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Jen trapnej film s nulovou zápletkou o hysterické, rozcapené a vyhublé náně v hlavní roli s herečkou, která hraje fakt žalostně... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Asi sa na mojom hodnotení odzrkadľuje, že snímka bola zhliadnutá v čase vianočnom a mňa napĺňa pocit všeobjímajúceho dobra a lásky, ale teraz to vidím na 4*. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Komedie z prostředí produkce reality show... zábavná jako reality show. Formát postavený na tom, že se produkce ke svým aktérům chová jako bezskrupolózní svině. V tomhle příběhu se tak chová většina postav. A překvapení na konec? Největší svině je kuřačka. Hollywood by se nad některými trapnými klišé už mohl vážně zamyslet. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

bože!co se to děje????!!!!!nekecám,ale brittany jsem nikdy moc neznal,v poslední době jsem sní shlédnul tři filmy a začal jsem se o ní zajímat,protože se mi moc líbila a přišla mi hrozně roztomilá.tak jsem si řek že si začnu shánět filmy,ve kterých hraje a na štedrej den mi brácha napsal textovku že zemřela!to si ze mě už krutý filmový osude děláš prdel!neřikám že jsem jí nějak opravdu znal,ale chtěl jsem.mladého člověka je vždy škoda,navíc když jím je tak krásný a roztomilý člověk jako brittany.nemůžu říct že by mě její smrt vzala tak jako swayzeho nebo jacksona ale je to rozhodně smutné a pro filmový svět škoda.jinak film málá černá skříňka je klasické romanické klišé,pro nedělní večer,kde hraje krásná brittany a dost ujetá a vtipná holly hunter.R.I.P SLEČNO S NEJKRÁSNĚJŠÍM HLASEM A OČIMA.ach jo. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobře natočená a dost originální romantická komedie.Souhlasím, že do poloviny filmu je to spíše průměrný, místy až podprůměrný romantický blábol. Druhá půlka je naprosto uchvacující, svěží a dodává filmu nový rozměr. Nejen příběh se pak jeví velmi originálně, ale především některé dialogy a výroky jsou nezapomenutelné. Bylo slyšet, že překladatelé si hodně pohráli s češtinou, místy některé repliky zněly až knižně. Bravo! Mimoto film nabízí spoustu otázek a snaží se diváka donutit přemýšlet. To je celkem dost na americkou romantickou komedii, ne? Dále bych vyzdvihl výkon Brittany Murphy. Její postava projde neuvěřitelnou změnou a je to vidět. Kupodivu jí film i dává možnost svou postavu rozvíjet a vyvíjet se. Z roztřeštěné žárlivé holky se postupně stává citlivá žena. Britanny tu proměnu společně se Stacy zvládla na plátně ohromně. Ještě bych doplnil, že postava Stacy Holt skoro nesleze z plátna a kupodivu mi to ani nevadilo.... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé roztomilé slečny, která ztratila životní jistoty v podobě přítele a lidí, kterým by mohla důvěřovat a sama se uchýlila k podvodu na který velice tvrdě doplatila jen proto, že se jí její přítel nesvěřoval. Moc se mi líbil tento film už jen tím jak skvěle byl obsazený a zahraný. Není nad to zjistit si své životní priority a problémy hodit za hlavu...vždyť se přece nic neděje a nikdy není tak zle aby nemohlo být ještě hůř. Občas pro osvěžení téhle životní pravdy člověk sáhne po filmu a tenhle je jeden z těch co mi to rády a skvěle připomenou. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Peklo je prázdné. Ďáblové jsou mezi námi. Když jsi spokojená s tím, co víš. Máš chtít vysvětlení toho, co nevíš? Některá tajemství by měla zůstat tajemstvím. Ať hodí kamenem, kdo je bez viny. Všechny problémy vyřeší písničky Carly Simon. V jejím hlase něco je. Muzika dokáže divy. Zápletka je originální. Brittany Murphy předvedla pěkný výkon. Holly Hunter šla přes mrtvoly a pěkně ji vypekla. Do cizího mobilu nebo el. diáře zásedně nikdy nelezu, protože moc dobře vím, co může nastat. Tady se mi to jenom potvrdilo. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde ani moc komedii. Spíš bych až řekla, že je to hořký příběh slečny, která nemá ráda neobjasněné věci a její touha po poznání jí způsobí to největší ponížení v životě a hroznou bolest. Pohled na to mediální bahno je překvapivě reálný a není to poprvé, kdy byla v nějakém filmu ukázána taková zvrácená show, která si hraje jen tak s lidskými pocity (to stejné se objevuje i v Přístavu naděje). Malá černá skříňka je zajímavý film, který ale není přesně zařazený do žánru a vylomeninky postavy Brittany Murphy mu ani moc neprospívají. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Nejak jsem se do toho nemohl zahledet, porad jsem ocekaval, kdy se to rozjede, kdy zacne pribeh ale nic. Pribeh je staveni tak pro nejake nactilete nanky, ktere veri na prince a princezny. Pribeh nulovy, herecke vykony nezajimave. Jedni co muzu pochvalit je 10 pasaz ze zive show. Za to je tak jedna hvezda navic. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je celkovo filmovým ekvivalentom elegantného filmu, mierne zábavný, ale úplne zabudnuteľný, keď s ním skončíte. 5/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neotřelá komedie s příjemnými herci o vztazích mezi partnery, spolupracovníky a nadřízenými. Překvapí především originální a neotřelý konec, který je u téměř romantické komedie hodně nezvyklý, ale tentokrát zcela logický a tudíž také hodně uvěřitelný. Tak to prostě v životě chodí. ()

Reklama

Reklama