Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stacy Holt (Brittany Murphy), asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka (Ron Livingston) mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb (Holly Hunter) "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

dopita 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem si moc nesliboval, čekal sem, že to bude tradiční, ne moc zábavná romantická komedie. A nakonec sem velice spokojenej a to z několika důvodů. Nejdřív mě udělalo radost, že se příběh občas otře o NHL. Což samozřejmě nezvedá kvalitu filmu, ale mě to dělá radost, protože když se v ňákým americkým filmu objeví nějakej sport, tak to rozhodně není hokej. Ale to je čistě subjektivní názor. Příběh smotnej není nikterak zázračnej, ale mě bavil. Rozhodně mě nepřipadal debilní, jak se občas u takovýho typu filmu stává. Překvapivý byly i herecký výkony. Brittany Murphyová většinou hraje splašený slepice, ale tady, i když je taky do jistý míry praštěná, je její projev překvapivě cilvilní a uvěřitelnej. Holly Hunterová hraje svůj tradiční vysokej standard, plus ňáká ta přidaná hodnota, jako je např. spontánní tanec se Stacy v jejím bytě. Nejllepší herec je ale samozřejmě Bob (pes). Závěr filmu, kdy si hlavní postavy všechno vyříkávaj, je sice možná trochu křečovitej, ale zbaštil jsem to. Ovšem největší radost mě udělalo to, že film vlastně není romantická komedie, tzn. že nekončí tak, jak romantický komedie vždycky končej, to je rozhodně osvěžující. A film přesto nekončí špatně, ba přímo naopak. Takže jsem se bavil, ale asi i proto, že jsem od toho nic moc nečekal. Tím pádem jsem byl příjemně překvapenej a filmu se povedlo to, že mi zvedl náladu. Což oceňuju a ke spokojenosti mi to uplně stačí. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde ani moc komedii. Spíš bych až řekla, že je to hořký příběh slečny, která nemá ráda neobjasněné věci a její touha po poznání jí způsobí to největší ponížení v životě a hroznou bolest. Pohled na to mediální bahno je překvapivě reálný a není to poprvé, kdy byla v nějakém filmu ukázána taková zvrácená show, která si hraje jen tak s lidskými pocity (to stejné se objevuje i v Přístavu naděje). Malá černá skříňka je zajímavý film, který ale není přesně zařazený do žánru a vylomeninky postavy Brittany Murphy mu ani moc neprospívají. ()

Reklama

Sairina 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie bez komedie a happyendu. První polovina ještě ujde, ale pak příjde hluboký pokles. Místo oddychové komedie se najednou koukáte na dramtický film, který v sobě nese určité ponaučení, nelézt nikomu do mobilu či databanky. Ale proč to? Chtěla jsem se jenom pobavit a místo toho je mi smutno. I když se snaží o trošku optimistický závěr, stejně to skončí nemastně neslaně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komedie nekomedie, která inovuje myšlenku starých deníčků, které odešli z dobou a představuje malou černou škřínku. Novodobý elektronický deníček, do kterého si lidé píší snad vše a čas od času si ho jeho tajemství někdo může přečíst. Celkově je to film o dívce, která miluje muže a skrz jeho deníček zjišťuje jeho nevyřčenou minulost na kterou brutálně narazí nakonec v jednom reality show. Všechno dobré se ve špatné obrací... ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobře natočená a dost originální romantická komedie.Souhlasím, že do poloviny filmu je to spíše průměrný, místy až podprůměrný romantický blábol. Druhá půlka je naprosto uchvacující, svěží a dodává filmu nový rozměr. Nejen příběh se pak jeví velmi originálně, ale především některé dialogy a výroky jsou nezapomenutelné. Bylo slyšet, že překladatelé si hodně pohráli s češtinou, místy některé repliky zněly až knižně. Bravo! Mimoto film nabízí spoustu otázek a snaží se diváka donutit přemýšlet. To je celkem dost na americkou romantickou komedii, ne? Dále bych vyzdvihl výkon Brittany Murphy. Její postava projde neuvěřitelnou změnou a je to vidět. Kupodivu jí film i dává možnost svou postavu rozvíjet a vyvíjet se. Z roztřeštěné žárlivé holky se postupně stává citlivá žena. Britanny tu proměnu společně se Stacy zvládla na plátně ohromně. Ještě bych doplnil, že postava Stacy Holt skoro nesleze z plátna a kupodivu mi to ani nevadilo.... ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama