Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčata Chad a Mindy přežily řádění tajemného vraha ukrytého pod maskou ducha v městečku Woodsboro. Ve snaze zapomenout na tyto tragické události se všichni čtyři přestěhují do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlouho a objeví se nový a ještě brutálnější vrah v masce Ghostface a jejich životy jsou opět v ohrožení. (Forum Film CZ)

(více)

Zajímavosti (31)

  • Jedná se o první film série, kdy ještě maskovaný Ghostface používá kromě nože také střelnou zbraň. (kesinaa)
  • Jack Champion je ve svých 17 letech nejmladším hercem v sérii, který hraje jednoho z vrahů. Je také jedním z pouhých dvou teenagerů, kteří skutečně hráli dospívajícího Ghostface. Tou druhou je Emma Roberts, které bylo v době natáčení Vřískotu 4 (2011) 19 let. (Takeshi666)
  • Ze všech filmů Vřískot měl tento druhý nejvyšší rozpočet 35 milionů amerických dolarů. Třetí a čtvrtý film měly rozpočet 40 milionů dolarů, druhý a pátý film měly rozpočet 24 milionů dolarů a původní film měl rozpočet 15 milionů dolarů. (Takeshi666)
  • Tvůrci chtěli umístit plakát filmu X (2022) do pokoje Tary (Jenna Ortega), ve kterém Jenna Ortega také hrála, ale nakonec se rozhodli, že to neudělají. (Takeshi666)
  • První film ze série, jehož originální název je očíslovan římskými číslicemi. (Takeshi666)
  • Ve stanici metra můžeme mnohokrát jasně vidět nástupiště 96. Rok 1996 je rokem, kdy byl vydán Vřískot. (HanzoBureshi)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Kejf.)
  • 16. února 2023 bylo oznámeno, že Demi Lovato nahraje pro tento film píseň s názvem „Still Alive“. (HanzoBureshi)
  • Jedná se o první film z této série, který se dočkal 3D verze. (HanzoBureshi)

Související novinky

Sedmý Vřískot vítá staré známé

Sedmý Vřískot vítá staré známé

12.03.2024

Kolem vřískající série bylo v nedávných měsících poměrně velké rušno. Poslední Vřískot 6, jenž měl premiéru zhruba před rokem, v kinech vydělal slušné peníze, stejně jako jeho předchůdce pátý díl,… (více)

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

22.11.2023

Zajetá a komerčně úspěšná hororová série je ve velkých problémech. Třiatřicetiletá herečka Melissa Barrera, hvězda posledních dvou dílů populární hororové řady Vřískot, totiž dostala vyhazov z… (více)

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Reklama

Reklama