Reklama

Reklama

Mai: Matčin hněv

(seriál)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Truchlící matka odhalí zločince, kteří mají na svědomí smrt její dcery, a navzdory svojí mírné povaze se rozhodne nemilosrdně pátrat po tom, co se doopravdy stalo. (Netflix)

Recenze (2)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Už jsem několik indických počinů nakoukala a je to opravdu maličko jiný svět. Strašně ráda bych v tom nevidela telenovelovský kabát, ale bohužel ho tam cítím. A to velmi. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tak rafinovaný děj s ústřední postavou matky, která si jde za svým i přes mrtvoly, jsem už hodně dlouho neviděl a přitom vše je bravurně natočené a zahrané. K tomu zápletka, která mísí gangsterku s téměř noir detektivkou, prolnutou rodinným dramatem, uf. Byť indický seriál, tak má parametry prvotřídní "západní" podívané. Tady neuvidíte 60 kg holčinu, která nakopává prdel 100 kg chlapům, ale chytrou ženu, lékařku, která místo zbraně v ruce, drží injekční stříkačku a baví to o dost více. Ale tahat mrtvoly, sama žena, no je to fuška, ovšem to dělá z tohoto seriálu uvěřitelnou podívanou. Zápletka s každou epizodou graduje a ta šestá přinese jedno velké překvapení. Snad nebudu překvapen a dočkám se dalších epizod, šest je setsakra málo. ()

Reklama

Reklama