Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se zpráva o SAS rozšíří mezi italskými a německými jednotkami Osy, další odvážná mise skončí pro tým šokující a katastrofální ztrátou. (HBO Max)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The new motto is: Who Dares Wins. Who dares...wins. And we will continue to dare."  Akcia pokračuje, pribudla prvá smrť dôležitej postavy (na môj vkus natočená so zbytočným pátosom), aby divák nemal pocit, že africké dobrodružstvo nekonvenčnej jednotky SAS bola prechádzka ružovým sadom v oáze saharskej púšte... Epizóda ale mala grády, vrátane záveru v Káhire. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, co mě úplně nesedl (stále to ale jsou minimálně čtyři hvězdičky). Útok na základnu už nebyl ono, nálet mě taky až tak nebavil a Káhira to nezachránila (byť ta bitka stála za to). A některé postavy přece jen začínají poněkud štvát - hlavně Clark, ale i Paddy (člověk, si říká, kdy mu přeskočí a ukončí celou misi), občas Stirling nebo ta francouzská špionka (furt má výraz v obličeji jakože za pět sekund začne brečet). Nejlepší hláška:"Musím říct, že pokud jde o barvu toho baretu ... Mají celkem pravdu." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna se skóre tabulkou výborná a vyřešila dilema zbytečné recyklace útoku na základnu jako byla minule. Místo ní tu máme adekvátní odpověď Wermachtu, která ”elegantně” vyřešila smrt jednoho z protagonistů (30.12.1941). Nevím jak moc to bylo “by-the-book”, ale přišlo mi to zbytečně debilní (taky mohl dělat mrtvého brouka - do “mrtvoly” by nikdo nestřílel). Nicméně. Děj se mu proto nadstandardně věnuje (ano otravné flashbacky) aby jeho odchod řádně uctil. To epizodu zpomalilo. Zbytek epizody už to nedohnal (i když “kauza barety” fungovala na 100%). ()

morepower 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda ne tak slabá, jak první dva díly, ale klouže jenom po povrchu a tváří se jako kdyby připravovala na něco většího. Nějaký ty flashbacky, blbosti, jedna hlavní postava padne, ale tak ňák mi to bylo fuk. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama