Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vášeň k fotbalu stála realitního makléře život. (TV Nova)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je nalezen mrtvý muž ve sprchách šatny na fotbalovém stadionu a je otázkou, kdo a proč to udělal. K tomu se dozvíme, že třetí poločas je bitka mezi ultras (tady Slávia vs Bohemka), poznáme pravidla těchto bitek a poznáme jednu "erotomanku". K tomu slušný vtípek s dortem a dva ujeté sny. Není toho málo, ale víc jak průměr z toho nedostávám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zanr komedialni detektivky je u nas docela ojedinely. Dykove postava neni zadna feministka i kdyz schopnostmi prevysuje sve kolegy. Je az excentricky neurvala a pusobi zivelne. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tvůrci měli francouzský originál poslat do věčných lovišť a udělat to aspoň trochu věrohodnější. Chápu, odlesk slávy seriálů Monk a Mentalista v ženském provedení, kdo by do toho dnes nešel, ale tam aspoň byly uvěřitelné postavy a herci, kteří svými postavami žili. Jenže vysoké IQ sice znamená nízké EQ a nulovou empatii, určitě však neznamená, že se takový člověk, taková žena, bude oblékat jako papoušek či holka z Perlovky (pro Brňáky z Čáry) a že to bude chodící encyklopedie. Kde by při svém vytížení ta holka vůbec našla čas na čtení encyklopedií? Btw, holka. Vilhelmová se do této role nehodí - nejenom tím, že zde působí hodně staře (všechny ty vrásky nezalije ani tuna make-upu), ale také přehrává a ta postava nejde z ní, takže jí to diblíkovství nevěřím. Dávám hvězdu za mokré sny obou protagonistů, ale to je asi tak vše, čím tento díl zaujal. A popravdě, už mi také leze krkem ta současná "politická korektnost", která se cpe do všech filmů a seriálů. Jestli chcete, můžete si porovnat scénu v hospodě s tou slovenskou verzí: https://www.youtube.com/watch?v=ZzULI43KE28 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama