Reklama

Reklama

Případy mimořádné Marty

(seriál)
  • Česko Mimořádné intelektové nadání (MIN) (pracovní název)
Česko, (2022–2024), 15 h 49 min (Minutáž: 49–60 min)

Hrají:

Tatiana Dyková, Roman Zach, Anita Krausová, Jiří Svoboda, Matěj Hádek, Táňa Malíková, Jan Novotný, Matyáš Pekárek, Andrej Polák, Monika Zoubková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Marta (Tatiana Dyková) je neskutečně inteligentní a velmi osobitá žena postrádající respekt k jakýmkoliv autoritám. Dalo by se říct, že pořád prudí. S policií nechce mít za žádnou cenu nic společného. Když jí však, díky její neovladatelné touze zasahovat do věcí a posouvat je geniálním a neotřelým způsobem kupředu, policejní náčelnice Klára Hořavová (Anita Krausová) nabídne pozici konzultantky na oddělení vražd, nakonec po krátkém váhání přijme. Spolu s kapitánem Kreinerem (Roman Zach) a jeho týmem začíná s osobitostí sobě vlastní rozplétat komplikované případy vražd. Výměnou za své postřehy žádá jediné: pomoc policie s vyšetřením starého případu zmizení jejího přítele Romana, otce její dcery, který se ztratil neznámo kam před dlouhými patnácti lety. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (3)

Případy mimořádné Marty (2022) 

Další kopie něčeho slovenského co je kopií něčeho francouzského s civilní osobou geniální uklízečkou,  která radí policii jak vyšetřovat vraždy.  Konstrukce,  na kterou jsem alergický a taky nejsem fanda hlavní představitelky takže dvě hvězdy jsou asi moc.  Verze Výnimočná Nikol (2022) je lepší. ()

Východní vítr (2022) (S01E01) 

Podle prvního dílu této české krimi komedie musím uznat, že se Dyková herecky asi vyřádí, ale já jsem alergický na konstrukci geniální civil (uklízečka), který školí policajty ( viz. Dáma a král (2017) apod. ). Má to spád, občas i vtip dejme tomu, ale je hrozně vidět, že to je dle nějaké francouzské předlohy. A to radši neřeším česko-slovenskou epidemii, kdy Slováci tento svůj remake měli taky letos v televizi s Pauhofovou s názvem Výnimočná Nikol (2022). ()

Křížový steh (2022) (S01E02) 

Tak takhle asi ne.  I když  čistě  jako krimi lepší  než  předchozí  díl,  tak mne nějak odrazuje to obsazení v čele s Dykovou.  Jenom Zach funguje jak má. ()

Reklama

Reklama