Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během průzkumu ložisek ropy zmizí uprostřed bažin několik zaměstnanců velké naftařské společnosti. Vyšetřování se ujímá místní šerif, který musí čelit staré seminolské legendě, jež se probudila k životu. Man-Thing - přízrak, který se plíží močály a nemilosrdně spálí dotekem každého, kdo má jen trochu strach. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marvel natočil snímek „Man-Thing“ v americko-německo-australské koprodukci a podobně jako je to míšenec z hlediska produkce, je to míšenec i z hlediska podoby samotné. Vedle skvěle navrženého a digitálně zpracovaného monstra jsou jinak celkem špatné triky v oblasti násilí; jsou tu celkem fajn herecké výkony, ale do toho je příběh, který nijak nevyniká. Ten film dokáže nudit, hodně. Bohužel. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

NUUUUUDA! Za celou dobu sledování MAN THING jsem třikrát usnul, jednou se zasmál, několikrát jsem si řekl " to snad není možný", no a ten zbytek jsem prozíval. Děsná nuda a zbytečná ztráta času. Tohle jestli měl být horor tak to pak MAXIPES FÍK je krvelačnej thriller. Špatní herci, bezduchá atmosféra, špatný scénář, hudba, ale hlavně hrozný exteriéry. Copak už jste někdy viděli naftařský závod s třemi zaměstnanci? Na filmu jsem neshledal vůbec nic co bych mohl ocenit, vlastně ani nevím za co jsem dal tu jednu hvězdu. ()

Reklama

Vikinec 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotím bez ironie. Samozřejmě jde o béčko (céčko?) a já k němu budu shovívavý. Scénář slabý, pár scén by i stálo za komentář, ale.... No jednu si neodpustím. Když jede nový šerif v lodi na začátku do města, velmi inteligentně s důležitým výrazem ve táři se zeptá lodivoda" proč se ta hospoda jmenuje u vody?" ten mu odpoví "protože je u vody". Ona totiž byla u vody :-). Jinak režisér nešetřil na efektních krvelačných scénách morfologicky neodpovídajících těl, na začátku byla nezbytná erotika a na konci mokrý happyend. V první půli jsem se celkem nenudl, druhá polovina film stáhl trochu do bažin. Já osobně bych na tuto stvůru poslal práškovací letadlo. Možná by to pomohlo... ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Začátek byl spíše detektivní a tohle Man Thingovi sedělo: Zohavená těla, záhadný močál, malé město kde se téměř každý zná, bohatá těžařská společnost a skupinky velmi divných lidí. Bohužel ani ne od půlky filmu se vše smrsklo v pouhé chaotické bloudění po močálech a následné vyvražďování bloudících jedinců velmi kýčovitou a nudnou metodou. Nakonec to dopadlo jak jsme od první minutky odhadovali ovšem rozhodně nikdo nečekal tak stupidně udělané monstrum, to už je trošičku moc i na mě a hážu tento film tak kam patří, do močálu na hranici odpadu. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Dobrý film o jedné legendě v místních močálech, které narušuje firma prozkoumavající zde ložiska ropy. Místní šerif ("snad") byl nalezen mrtvý a další hrůzné oběti následují. Průměrný horor. [5/1O] Man Thing:trailer ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Když Teri (Rachael Taylor) po polibku od Kyleho (Matthew Le Nevez) nastoupí do auta, tak to má zavřené okýnko. V následujícím střihu se ale dívá z otevřeného okýnka. (Duoscop)
  • Během testovací projekce odešla polovina diváků ještě před koncem promítání. (-bad-mad-wolf-)
  • Autorem stejnojmenného komiksového příběhu, který posloužil jako předloha k tomuto snímku, je Steve Gerber. (Terva)

Reklama

Reklama