Reklama

Reklama

O.C. - Série 1

(série)
USA, (2003–2004), 19 h 47 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Peter Gallagher, Kelly Rowan, Ben McKenzie, Mischa Barton, Adam Brody, Tate Donovan, Melinda Clarke, Daphne Ashbrook, Chris Carmack, Rachel Bilson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(27)

Recenze (3)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková typická americká telenovela, která se hodí jako background při domacích pracích. Je to hodně naivní a hloupé. Spousta situací vůbec nedává smysl. Kdyby mě se stala polovina z toho, co mladým postavám v tomhle seriálu, tak se z O.C. raději odstěhuju a už se nevrátím. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si pouštět jako kulisu při úklidu a domácích pracech? Proč ne O.C. Pamatuju si, jak ten seriál jel v televizi a určitě jsem z něj něco viděla, ale rozhodně jsem nebyla nadšený divák a fanoušek. Tenkrát bych si to asi užila víc, protože ač jsem si ze začátku myslela, že dvě roviny mladí/staří mají zaujmout dvě generace, tohle je podle mě cílený fakt jen na teenagery. Má to naivní, hloupý a pohádkový zápletky, je to něco, u čeho se dá vypnout i naštvat. Postava Marissy umí svou hloupostí a sobeckostí pít krev a když Ben McKenzie (Ryan) hází drsný pohledy, chce se člověku smát. Když si to pustíte na HBO, je to zařazený pod kategorií telenovela a je to tak. Podívám se na další řadu? Asi jo, i když se netěším na nalitou Marissu - což naznačoval poslední díl. ()

Galerie (409)

Reklama

Reklama