Reklama

Reklama

David Gilmour in Concert

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Piesne:
1. Shine on You Crazy Diamond Parts 1-5
2. Terrapin
3. Fat Old Sun
4. Coming Back To Life
5. High Hopes
6. Je Crois Entendre Encore
7. Smile
8. Wish You Were Here
9. Comfortably Numb
10. Dimming of the Day
11. Shine On You Crazy Diamond Parts 6-8
12. A Great Day for Freedom
13. Hushabye Mountain
14. Dominoes
15. Breakthrough
16. Comfortably Numb (Cicis)

(více)

Recenze (22)

emma53 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej David Gilmour, nádherná hudba, nádherný písničky, co víc dodat. Pro mě dokonalý zážitek. Doporučuju, doporučuju, doporučuju ! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Geniální hudba v podání geniálního kytaristy, skladatele, zpěváka a bývalého člena legendární psychedelické skupiny Pink Floyd. Závěrečná Comfortably Numb, kde je hostem Bob Geldof je naprosto úchvatná. Tenhle koncert by žádnému fandovi nejenom Davida Gilmour, ale i Pink Floyd rozhodně neměl utéct. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tu sa nehodnotí obraz ale hudba .... Na DVD sa nachádza: Meltdown Concert a Royal Festival Hall Concert z roku 2002. No neskutočne krásna pieseň je Bizetova : JE CROIS ENTENDRE ENCORE, ktorú som si pustil už asi 100 x a nikdy sa jejm neviem nabažiť ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

na rozdíl od rogera waterse se mi sólové projekty gilmoura moc nezdají .. a tady navíc už vypadá opravdu hrozně … jako floyd je ale pro mě stále a navždy naprostá jednička .. tady mě dostal navíc tím složením své doprovodné hudební formace a také těmi svými hosty .. to mi srdce plesalo a oči lezly dojetím z důlků … ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Úchvatná hudba. I když radši mám Floydy doprovázené světelnou (či vizuální, připadně oboje) show, která to posouvá ještě trošku někam jinam a do člověka se zažere (viz. Pulse Tour nebo Gdansk). ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Tady mi dochází slova. Oproti monstrózním koncertům Pink Floyd je tento koncert Davida Gilmoura mnohem skromnější a intimnější, stojící právě na auře a charismatu tohoto legendárního kytaristy, jehož styl nikdo nedokáže napodobit. Převážně akustické skromnější pojetí některých skladeb přispívá ještě více k jejich intenzivnějšímu prožitku jako v případě High Hopes nebo Comfortably Numb. Navíc potěší hosté jako Bob Geldof, Rick Wright (15.9.2008 R.I.P.) nebo saxofonista Dick Parry a za piánem Michael Kamen, jméno fanouškům filmové hudby určitě ne neznámé. (R.I.P.) ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Pokud teorie, že někteří z nás jsou z vesmíru (Man in Black) tak to o tomto člověku platí beze zbytku. Jsem rád, že jsou mezi námi . . . ()

system 

všechny recenze uživatele

Pink Floyd je pro me srdcova zalezitost a David Gilmour je proste MACHR!!. Navic za klavirem sedi Michael Kamen (dej mu buh vecnou slavu) a to je ikona jako HROM!! Uzasny koncert. Doporucuju :-) ()

Vazbič 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejúžasnějších koncertních představení, které jsem kdy viděl. Téměř se to podobá koncertu vážné hudby, Gilmour neuvěřitelně citlivě podává největší skladby nejen Pink Floyd. Jeho akustické podání Shine On You Crazy Diamond si nelze nezamilovat. Wish You Were Here je zde podána snad ještě lépe než na původním albu a ostatní skladby jako High Hopes, Smile, Fat Old Sun jsou těmi nejsladčími třešničkami na obrovském svatební dortu. ()

evson 

všechny recenze uživatele

Výborná hudba!!! David Gilmour je opravdu obdivuhodný chlapík, který úžasně zpívá i hraje na kytaru. Potěšilo mě, že i po rozpadu Pink Floyd zní David Gilmour jako za starých časů... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Na kompletní Pink Floyd (hlavně PULSE) to samozřejmě nemá, ani hudebně, natož vizuálně, ale i tak tenhle kousek patří mezi špičku - pro fandy PF must-see! ()

wito 

všechny recenze uživatele

skvele. po rozpade pink floyd gilmour nestratil na svojich kvalitach. koncert, nesuci sa v pokojnom duchu, s kvalitnymi hostami mi priniesol po dlhom case relax, na aky som dlho cakal. krasa. zvlast vyzdvihujem violoncelistku:) ()

Sollozzo 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncert, kdy jsou podány základní skladby Pink Floyd v akustickém znění (vyjma sól, kde to bez elektriky nešlo), ale také úžasné skladby od Sida Barretta. Také zazní klasická skladba od Bizeta (Je Crois Entendre Encore) anebo píseň od Ricka Wrigta (Breakthrough), která je mimochodem užasná :-). Seznam hostů je pestrý (Michael Kamen - znalci filmové hudby určitě znají, Rick Wright, Bob Geldof, Dick Parry, Robert Wyatt atd.). Mimochodem skladba Sonet 18 (slova W.Shakespeare) je napsaná právě Michaelem Kamenem pro Davida. Srdcovka. 100%. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Musel som sa naučiť hrať akusticky Shine On You Crazy Diamond. Samozrejme, že nedosahujem geniality Davida, ale pocity, ktoré pri piesni mám...sú neopísateľné. Jemnosť, sila, ticho a hudba. A decentný humor - "This is a new one, so if you are bootlegging, start the machines on." :-) ()

vlnka 

všechny recenze uživatele

Keby sa dalo, tak dám aspoň 10 hviezdičiek...Úplne úžasný koncert úplne úžasného hudobníka. Pesnička High Hopes je podľa mňa vrcholom celého koncertu, dokonca sa mi pri nej drali slzy do očú, čelistka je skvelá a nenormálne ma očaril Bob socka Geldof v červenej košeli s bielymi bodkami :) Vidieť toto naživo a môžem spokojne umrieť. ()

Reklama

Reklama