Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární Titanic se vrací! Sto let po potopení původního parníku vyplouvá na svou první a totožnou plavbu jeho technologicky zdokonalená replika Titanic III. Místu dávné nehody však vládnou temné síly, které prahnou po krvi nové posádky a cestujících. Bude se snad opakovat jedna z největších námořních tragédií? Produkční společnost Asylum přichází s dalším hororovým počinem, tentokrát založeným na motivu jednoho z nejznámějších plavidel historie. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká parodie na duchařské horory nebo co to je? Přes 100 let po potopení Titanicu vypluje Titanic 3 (Titanic 2 natočilo Asylum předtím tak, aby v tom nebyl bordel natočily i trojku) ve, kterém jsou i věci z původního Titanicu a jakási ženská. Ta vyřkne kletbu  a mrtví ožívají a mstí se. Takhle to zní zajímavě bohužel je to nuda 30 minut se nic neděje pak zmizí jakýsi chlápek tak, že se objeví kdesi ruky a unesou ho (nuda) pak umře i jeho ženská.  Po palubě se procházejí normálně duchové , ale nikoho to netíží co na tom, že jsou tak zetlelí a bylo by to divné každému snad pohoda tady to nikoho nezajímá. Najdou počítač s řízením lodě a ten nejde spustit pak naráz spustit jde co se za tu dobu změnilo to jako odmrzl ? Jinak na začátku je řečeno, že budou držet 30 vteřinovou pietu za zemřelé doplujou tam a drží minutovou to nikdo po sobě ty dialogy nečte nebo to ani scénář nemá a neřeší se to? P.s. Asylum má problémy s důchodci toho dědka tam nechaly regulérně umřít co jim udělal?  🤣. 5 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No kupodivu mě ta zápletka zase nepřišla úplně blbá. Replika Titanicu se vydává po stopách tragické plavby a kromě hromady výletníků se na palubě nachází i sbírka artefaktů zachráněných z vraku. No a duchové zesnulých pochopitelně chtějí své věci zpátky, přičemž další Titanic k potopení je vítaným bonusem. Za mě to splňuje to, co od Asylum očekávám, takže je to tak strašně blbé, až je to místy zábavné. Ačkoliv to tak na začátku nevypadá, je to co do efektů nakonec obvyklá bída, ale některé duchařské momentky jsou celkem fajn a třeba houslista je z mého pohledu velice povedený. Herecky jsem to čekal mnohem horší, takže i tady vládne jistá míra spokojenosti. Za mě to patří k tomu lepšímu, co kdy studio vyprodukovalo. Těch 60%, co tomu dávám, ale i tak berte s rezervou. Hodnotím spíš v rovině Asylum. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Asylum si rado vyberá pre svoje počiny známe filmy. A tak po Jurassic parku či Terminatorovi prišiel rad i na sprznenie Titanicu. Popravde, čo som čakal to som sa aj dostal. Smiešne a úbohé herecké prejavy, mizerné triky a dejová linka o nej sa baviť vobec nemusíme, je to Asylum, takže je to celkom jasné. Všetko toto som čakal, lebo už od tejto spoločnosti mám niečo napozerane. Aspoň, že tu nezabíjajú vražedne hviezdovky, po druhýkrát by som to už nedal. Niektorí duchovia vyzerali viac ako zombie a nie duchovia a ani jedna potvora nebola ideál, ale na tuto spoločnosť sa celkom vydarili. Je to na čisté 2*, na viac film nemal. ()

Mini_X odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva. Třetí Titanic z paranormálními  prvky no koho tohle napadlo. Film má otřesnou kameru, nezajímavý příběh, otřesné CGI no a ani nemluvme o hereckých výkonech (a to jsem si myslel, že Arthur: Prokletí má ty nejhorší herecký výkony za rok 2022) a taky film je strašně předvídatelný a nemá žádné originální nápady. Já vím, že je to film od Asylum, ale proč? 0,5/10 ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Po 100 rokoch od katastrofy, ktorý postihol Titanic, je prichystaná vyraziť na tú istú plavbu aj loď Titanic 3. Všetko je grandiózne, novinári, televízie, bohatí cestovatelia. To však nikto z nich netuší, čo bude nasledovať. Na loď sa dostane aj vnučka kapitána lode Titanic z pred 100 rokov, tá však nemá v pláne oslavovať, ale vyvolať duchov z potopenej lode, za pomoci starého artefaktu z pôvodného Titanicu.  Toto môže vymyslieť len produkcia Asylum. Tak hrozných a nesympatických hercov, tak primitívne až dementné komentáre, tak neprirodzené efekty a katastrofálna hudba , dáva filmu " čaro Asylum " ,  keď som zbadal na začiatku túto produkčnú firmu, hneď sa mi uľavilo a vedel som, že o zábavu je postarané. Za mňa totálna chobotina , ale hviezdičku tomu dám. 2/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama