Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se rozhodla podívat, protože v něm hrají mé dvě oblíbenkyně - Helen Mirren a Felicity Huffman. Bohužel se obě objevovaly ve filmu jen sporadicky, takže jsem si jich moc neužila. Kate Hudson je sympatická, ale film a příběh celkově je mírně nudný, téma ohrané, jakoby bez nápadů. Klasická romantická oddechovka, ke které nebudete mít důvod se vracet. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film na skrátenie zimného studeného večera po ťažkom dni plnom vysávania, žehlenia a iných nudných robôt:) Jeden z tých priemerných amerických trojhviezdičkových filmov, kt. chýba síce veľa na to aby boli brilantné, no na druhej strane im človek ani nič nemôže vytknúť, pretože takýto film nie je stavaný na to, aby bol brilantný. Takže kritéria, kt. má Am.3* film splniť - zábavné dialógy, pohľadní herci v hl. rolách, nie veľmi komerčná hudba, obyčajný,no nie nudný námet, a nakoniec režisér, kt. je v oblasti takýchto filmov nie amatér. Vśetky kritéria odškrtané, takže ako som povedala, silnejšich 50% na mieste :) Na dodatok však musím podoknúť, že hláška I'm a sexy man of God ma dostala :) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Rozpaky. To je to, co mne v souvislosti s tímto filmem napadá. Jistě, je to docela pohodový film o životě jedné mladé slečny a o tom, jak se snaží vychovávat děti své zesnulé sestry. Je to pohodová podívaná, která člověku dodá snad i trochu té dobré nálady a životního optimismu. Ale nacházím i jedno velké mínus tohoto filmu. A to sice, že mi zde chyběla zápletka. Pokud chce někdo natočit film bez zápletky, tak by měl mít kvalitní scénář a měl by toho diváka zaujmout něčím jiným, než zápletkou. Ale to se v tomto případě nestalo. Takhle je to jen něco mezi dramatem a komedií ze života několika lidí. A nic víc nemá tento film co nabídnout. Herecké výkony jsou průměrné. Dějově je to možná dokonce trochu podprůměrné. Ale pořád je to klidná a optimistická oddechovka pro volné chvíle. A právě za to dávám dvě hvězdičky, protože koukat se na to dá a někomu se to určitě bude i líbit. Ale filmy bez zápletky obvykle hodnotím menším počtem hvězdiček, než kolik bych dal, kdyby tam nějaká ta zápletka byla. Takže dvě hvězdičky. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Proč dávám takové hodnocení?Protože mám slabost pro Kate Hudson z které přímo vyzařuje nezkrotnost a smysl pro humor.I taková ztřeštěná holka po rodinné tragédii pozná co to je mít skutečné starosti - děti.Přes všechny problémy a neshody je nakonec všudypřítomný happy end očekávanou sprškou pro diváka. ()

smazilek 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo.... romantická oddychovka a když máte doma teenagera, dokážete se s smíchem vcítit do některých situací. Kate je krásná ženská, rozhodně se na ní díváte se zalíbením. Nevím proč má film zde takové slabé hodnocení, já dávám víc. Není to na Oskara, ale na podívání u kafičko rozhodně JO! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Rozhodčí hokejového utkání pastora Dana je představen jako bývalý olympijský bruslař Scotty Buttons. Jeho jméno je kombinací jmen Scott Hamilton a Dick Button, což jsou oba bývalí olympijští vítězové zlatých medailí pro USA. (HappySmile)

Reklama

Reklama