Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

nash. 

všechny recenze uživatele

Hlavní chybou je přistupovat k Životu s Helenou jako ke komedii, kterou tohle rodinné drama určitě není. Navzdory několika odlehčujícím momentům a řadě výborných hlášek, které rozesmějí. Příběh sice nepřináší nic nového, odvíjí se v hluboce vyjetých kolejích, z nichž zdá se není možnost vyjet, takže se vlastně příliš nemusíte starat o řízení a předem víte kudy pojedete a kam dorazíte, nicméně, i přesto je to příjemný film kde Kate Hudson je sympatická, Abigail Breslin (která si podobnou roli střihla o tři roky později v Koření života) kouzelnoá a Joan Cusack v roli rázné „profesionální“ matky jako vždy výborná. Jediné co tu trochu skřípalo, byla práce se smutkem. Scéna v šatníku byla výborná, ale pak už jako by Marshall se smutkem příliš nechtěl nebo nedokázal pracovat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Niečo znesiem, ale toto je strašná otrava s príbehom, ktorý ste videli už asi 50x (neviem, či lepšie, ale videli) a v porovnaní s ktorým sa i potenciálne podobný (neskorší) DIABOL NOSÍ PRADU javí ako veľké dielo zo sveta modelingu. Je to jednoducho hlúpy film. Čo môžete čakať od tvorcov, kde pôvabná Kate Hudsonová (KĽÚČ) prenáša neznesiteľne trápne vety "pribrala som na zadku". ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Jaj no nerád dávam nízke hodnotenia ale toto bolo naozaj pod úroveň. Tragické zápletky, absolútne nepochopenie vykreslenia vzťahu medzi Helenou a jej najstaršou neterou, nedotiahnuté nikam, hurá úplný znenazdajky happyend no a ešte k tomu aj Paris Hilton. 2* snáď za to, že ma to neotrávilo až tak, aby som od toho odišiel. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta taková klasická americká celkem tuctová věc o ženě, která pozná ty pravé hodnoty a nakonec najde i toho svého pana Vyvoleného. Kupodivu stejně jako s Sexu ve městě je jím John Corbett, zde tedy luteránský farář (eh ..snad jsem něco nevykecal...). Kdo chce, nechá se u filmu dojmout, někdo možná zapřemýšlí nad těmi životními moudrty co divákovi film předloží a někdo možná obdivně mlaskně nad plochým bříškem Kate Hudson. Na sobotní odpoledne na Nově tak akorát. Dávám za dva góly do branky Corbetta. * * ()

smazilek 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo.... romantická oddychovka a když máte doma teenagera, dokážete se s smíchem vcítit do některých situací. Kate je krásná ženská, rozhodně se na ní díváte se zalíbením. Nevím proč má film zde takové slabé hodnocení, já dávám víc. Není to na Oskara, ale na podívání u kafičko rozhodně JO! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Kate Hudson byla během části natáčení těhotná. Ve scéně na konci filmu je vidět, jak se podvědomě dotýká při chůzi bříška. (HappySmile)
  • Rozhodčí hokejového utkání pastora Dana je představen jako bývalý olympijský bruslař Scotty Buttons. Jeho jméno je kombinací jmen Scott Hamilton a Dick Button, což jsou oba bývalí olympijští vítězové zlatých medailí pro USA. (HappySmile)
  • Během natáčení režisér Garry Marshall často nechtěně oslovoval Kate Hudson jako Goldie. Pracoval totiž s její matkou Goldie Hawn na filmu Přes palubu (1987) a neustále ji oslovoval špatně, protože podle něj nejen vypadají, ale i hrají podobně. Herečka tyto přeřeky brala v pohodě, avšak štáb dal Marshallovi krabičku, do které musel hodit 5 dolarů pokaždé, když řekl její jméno špatně. Za peníze, které se vybraly do konce natáčení, potom Hudson uspořádala pro celý štáb párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama