Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2008 může být kybersex překonán pouze jedinou věcí, klonovanými ženami, které jsou vyráběny přímo na přání klientů. To se může stát Pamele Travisové, slavné a vyhledávané hvězdě kybersexu, osudným. Doktor Vivyan, vědec a génius na poli biotechnologie, chce její DNA, aby ji mohl mohl pro své zákazníky naklonovat. Seržant Boby Chase ji má za úkol chránit, ale nedokáže zabránit jejímu únosu. Aby Pamelu osvobodil, musí riskovat vlastní život ve smrtelné virtuální hře "Hellraiser". (Peta_N)

(více)

Recenze (8)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina. Příběh jsem ani nějak nepochopil..nějakej týpek klonuje sebe sama jako ženskou a Lorenzo je nějakej fízl s divnýma čočkama.. no prostě fakt ptákovina. Mě to nezaujalo. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Venku pět a dvacet ve stínu. V práci mrtvo a Gulbis s Djokovičem hrají až za dvě hodiny. Tak co teď? Najel jsem na YT a tam našel tenhle "skvost". Vlastně jsem měl náladu na pořádný Céčko a taky jsem ho dostal. Příšernej film s příšernýma dialogama. Do xichtu močící klišé a hodně špatný Lorenzo. Jasně říkám si a co jsi čekal? No popravdě cokoliv. Jen ne nudu a zblbštělost na každým rohu. Tohle fakt nedoporučuju. 33 procent. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh z budoucnosti (ve své době) o klonování žen kvůli sexu. Příběh podivný, nedomyšlený, rozpačitý. Lorenzo Lamas opět ve své typické roli policajta. Občas mu během děje zasvítí oční čočky, ale vůbec není vysvětleno proč. A ženské klony z chlapů? Proboha, věděli tvůrci vůbec, co znamená ve vědě slovo klon? Podle tohoto paskvilu zřejmě ne. Jeden kýč střídá druhý a divák zírá s otevřenou pusou, co že se mu to servíruje. Ono ani s těmi dialogy to nějak nevyhráli. Zajímalo by mě, jestli je to takové přiblblé i v originále, anebo se jedná jen o zprasený český překlad. Každopádně je snímek nesrozumitelný, bez sebemenšího napětí a nějaké té zábavy. Ne, tento snímek bez špetky logiky vynechat. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Byli jednou dva scénáristé, kteří měli sen, že natočí ten nejlepší film, takový, ve kterém bude všechno a ostatní filmy se tím pádem stanou zbytečnými. I vzali ždibec filmu Blade runner, to nejlepší z hororů, trochu pozlátka, to nejlepší z filmů s Arniem, něco citů a lásky, nějakou tu kriminálku, něco ze Star treku, tuhle z filmu, onde jiného a napsali nejnapínavější, nejchytlavější, nejvymakanějši - zkrátka nejlepší - scénář. Například zcela originální je šílený vědec klonující z vlastní DNA šlapky a poskok obdobně vlasatý, jako hlavní hrdina. Když začali hledat schopného režiséra, který by vše natočil (k tak vyjímečné látce to měl být někdo výjimečný), i tentokrát měli štěstí - narazili na královsky schopného. Jeho zpracování scénáře, kde futuristická budoucnost vypadá jak rok 1995, jen je všechno kyber, nezapřelo dlouhá léta praxe v porno průmyslu pro impotenty. A tak se každá scéna může směle rovnat softpornu na Nově, jak po stránce scén a kulis, tak hlubokomyslností dialogů. Ovšem obvykle bez vyvrcholení, především tedy proto, že Odpadlíkovi (kyberhrdinovi s implantáty dokonale maskovanými tak, že nejsou vidět) asi ustřelili při kartelových válkách taky pindíka. Orgán mu sice nahradila soustava pump a kladek, ale i tak nemůže dlouho hupnout na velmi tupou Pamelu Penisovou, kterou už jinak všichni měli. Naprostou originalitu ovšem podtrhuje neobvyklá zápletka o absolutním kyberklaďasovi, který musí porazit kybergang kyberzloduchů s kyberdrogami a kyberklony, aby zachránil svou kybermilovanou a kyberžili v kyberšťastném kybersvětě. Jo, prostě kybercéčko... ()

klasik79 

všechny recenze uživatele

Čas od času si rád pustím nějaký starý Béčko z nostalgie nebo pro tu srandu... Tenhle skvost jsem dřív neviděl takže jsem čekal že vydržím deset minut. No ale vydržel jsem až do konce... samozřejmě Lamas když chce něco zahrát tak je to k smíchu ani moc bitek tam neni a když jsou tak taky směšný... přezevšechno mě to celkem bavilo. Hm asi už bych neměl fetovat :-) ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Lorenzo si vždycky vybíral do čeho zapluje. Tenhle kousek byl jedním z překvapivějších. Pamatuju jak jsem viděl pouhý vhs obal ve videopůjčovně, hned jsem musel film spatřit. ()

Reklama

Reklama