Reklama

Reklama

Casa privata per le SS

  • Itálie Casa privata per le Schutzstaffeln (více)

Obsahy(1)

Generál SS Hans Schellenberg (Gabriele Carrara) je poverený vytvorením a riadením bordelu „Blumenstrauss“ s cieľom odhaliť najvyšších nacistických predstaviteľov, ktorí plánujú zvrhnutie Adolfa Hitlera. Preto vycvičí skupinu najlepších a najkrajších nemeckých prostitútok, ktoré majú túto skutočnosť zistiť... (westerns)

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

V řadách nácků se objeví pár černých jablek, sám führer vydá rozkaz něco s tím udělat a tím pověřeným je nakonec čůráček Schellenberg. Ten postaví bordel a z deseti řadových kurev udělá deset cvičených superkurev, schopných normálního i abnormálního sexu, s kýmkoli a za jakýchkoli podmínek - vyšukat, vytáhnout informace a udat. Zpočátku se daří, jen kdyby ten debílek nepřepálil svoje ambice, nenasral svojí nadrženou kolegyni a ve neposlední řadě, kdyby němci nešli do kytek.../ Je to dobrý, jen mi přišlo, že to gradovalo směrem od konce k začátku. Ten výcvik bohužel není hlavní náplní, do půl hodiny se to odbyde a přijde takový nic moc dění. Pořád to ale nebylo zlý. Nahoty je víc než dost, hákáčů taky, zato nějakýho většího násilí a úchylností se ale nedočkáte, je tu vlastně jen náznak dávačky s německym vlčákem. In hell there are no angels... there's only Schellenberg. (screeny) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei si natočil další dílo, které viděl u Tinta Brasse. Výborná role vyšinutého Gabriele Carrary v roli Hanse a spousta nahých dívek v erotických kratochvílích (mě se líbily asi dvě). První polovina filmu je zajímavější, i na Hanse a jeho dívky se lépe dívá, ve druhé polovině se film změní v psycho-válečné drama, které trochu ztrácelo na významu. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nazisploitation at its best. SS Girls sa vo svojej low-budget podstate ani tak v mnohom nelíši od iných talianskych nazi filmov svojej doby. čo sa týka nahoty, prasačiniek, týrania hailovania ide o to isté... avšak, nie je to úplne tradičné. O to viac som sa milo prekvapil keď som po 10 minútach pochopil cieľ maniakálneho zvráteného veliteľa Gestapa. Hitler má vo svojich kruhoch krysy avšak nemá dostatočné dôkazy. Preto dá za úlohu Hanzovi Schellenbergovi aby vycvičil desať prostitútok nato aby s veliteľov zradcov vyšu.ali pravdu. Najlepšia časť s filmu je moment tréningu kedy 10 prostitútok prechádza ťažkým výcvikom kedy sa učia prežiť sex aj s tými najzvrhlejšími sadistami. Silné momenty prichádzajú keď sa na scéne objavý Schellenberg v rúchu pápeža. Toto rúcho je špeciálne upravené takže má na sebe hákové kríže. Tie kríže sa tu nachádzajú úplne všade. Má to proste jeden originálny nápad za druhým. Na to že je to béčko skoro až céčko má niektoré bojové scény celkom podarené. Tanky a výbuchy ma prekvapili. Heroiscký koniec nie je výnimkou. Také lepšie 2,5* ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Můj první Mattei a jako žádná sláva.. Hodně nudnej nazisploitation. Mattei recykluje scény ze Salon Kitty a z Batzellovo Pouštních tygrů. Prostě strašná nuda, kde se nic neděje, jen nějaký to prcani. Musím ale pochválit hlavně Gabriele Carraru, kterej svoji roli zahrál fakt dobře :). ()

erl 

všechny recenze uživatele

2,5*Italská erotická komedie:-) Mattei nakroutil takovou lehce erotickou oddychovku s náckama. Vše se nese v takovém veselém a naivním duchu. Pořád se tam oblejzají , žerou , pijí a smějí. Herci jsou úsměvní a herečky odhalené a vcelku pěkné. Nečekejte žádnou brutalitu , krev nebo nedej bože porno:-) Tohle nemohlo být šokující ani v době svého vzniku. Tohle není žádný nazi-exploit. Někdy příště Bruno… ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama