Reklama

Reklama

Cruel Jaws

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Malé přímořské město je sužováno zabijáckým žralokem, který za sebou zanechává pouze smrt. Najde se zde někdo, kdo se postaví tomuto zabijákovi a pošle ho zpět do pekel? (Chupacabre)

Recenze (6)

movie 

všechny recenze uživatele

Kruté Čelisti, originál od Mattela. Teda od Metteia, Bruna, legendárního kastrátora a doktora Frankensteina euro trash plagiátorství. V tomto případě ovšem neúřádoval tolik se svým lepkavým herkulesem a ve stařecké střídmosti si postačil s pouhým remixem Zachraňte Willyho a Čelisti, jejíž poslední (a nejlepší) čtvrtý díl již uzrál nějakých těch osm let a tedy Bruno uznal, že brakuchtiví návštěvníci videopůjčoven jistě rádi (po tak dlouhém žraločí celibátu) šáhnou po VHS s malbou alfa samce moří a oceánu. Nemusím asi zmiňovat, že žraloka tu mnoho není a pokud ano, tak jsou to různé edity z dokumentárních filmů. Skoro by z nich člověk nabyl pocit, že tam v té zátoce těch zubatců řádí hned několik. Samozřejmě kam Bruno nemůže (z důvodu omezené rozpočtu) strčit žraloka, tam ho alespoň supluje velmi četnými záběry poprsí a aby se tolik nezapřel, alespoň v úvodu nabídne jedno příjemné "italo" gore (ve scéně nálezu první žraločí oběti). Hlavy si tu samozřejmě přijdou na své, určitě potěší laciná kopie Hulka Hogana anebo soundtrack, který v rámci jedné melodie dokáže extrahovat z Indiana Jonese, Hvězdných Válek, Ramba i Supermana zároveň, což je um, který se musí respektovat (https://www.youtube.com/watch?v=xwjAHWFdkFk). Hlavou mi však vrtá smutný fakt, že CRUEL JAWS se ani nedostal na pulty českých videopůjčoven, a tak místo abych si ho mohl poctivě vydražit alespoň za 1300 Kč, v souboji s nostalgickými fotry na Aukru, musím si ho pouštět na youtube. Což je na dílo, které v devadesátých letech znovu resuscitovalo žraločí žánr, velmi velmi smutné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento žraločí film se „honosí“ alternativním názvem Jaws 5, ale jinak jde pouze o odpadní kopírku známějších filmů. Režisér Bruno Mattei se vůbec nestyděl šáhnout k podlému plagiátorství a okopíroval většinu scén z filmu Poslední žralok a navíc si „vypůjčil“ i něco ze samotných Čelistí. V jeho podání to však vypadá naprosto tragicky. Nevím čím to je, ale tohohle režiséra začínám nesnášet víc než Uwe Bolla. Co film to pi… Možná bych ještě dokázal mávnout rukou nad tím, že ve většině scén je úplně jiný žralok (beztak jde o záběry z nějakého dokumentu), ale kromě pěkných ženských v plavkách, je tenhle film prachobyčejnou slátaninou a ztrátou času. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tohle je přesně tak špatný film, až vůbec není špatný. Tohle bych si hrozně rád pustil v roce 1991 coby 15 kopii na ohrané videokazetě na od kamaráda půjčeném videopřehrávači. Namachrovaní plážoví chlapci, levná kopie Hulka Hogana z výprodeje, nějaké ty bikini a do oči bijící osmdesátkový nádech (ten film opravdu vypadá a působí, jako by byl natočený o celých deset let dříve, než ve skutečnosti byl - a to vnímám jako pozitivum). Je to blbé, tupé (lovení žraloka helikoptérou), v podstatě jen sled scén, které jen tak tak drží pohromadě. Ale svým způsobem je to neskutečně zábavné. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Snímok, ktorý urobil brakovým talianským vykrádačkám veľkých amerických hitov hanbu. A to tým, že dokonca používa celé zábery z už spomenutých talianskych trashov, ako napr. POSLEDNÝ ŽRALOK. Recykluje už recyklované. Totálny odpad. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Preboha, čo to má byť? Veď je to americká verzia filmu Posledný žralok, nehanebne okopírované už aj tak z okopírovaného. A aby to nebolo málo, je tam aj niečo z Čeľustí. Vo filme sú obsiahnuté scény z čeľustí, konkrétne z prvej časti a aj zo spomínaného talianskeho kopíraku. Je to hnus. Nezmyslená plátanina, ktorá ešte obsahuje 90% scén z prírodopisných filmov o žralokoch. Dúfam, že pôvodným tvorcom to nebolo ľahostajné. ()

Reklama

Reklama