Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Snáď iba záver filmu priniesol druhú hviezdičku, pretože punkový taliansky horor zaujal už iba predstavou ľudí, ako by mohol svet vyzerať o 30 rokov. Žiadne vizionárske kostýmy, iba ľudia danej doby v opustenej budove a množstvo potkanov a dej tak nudný, že ak by to bolo natočené v dnešnej dobe nezdráhal by som pridať hodnotenie odpad. S ohľadom na rok vzniku 30%. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle je fakt věc. Všem, kteří tak rádi píšou u snímků, které jim zrovna nepadly do oka něco o dementním scénáři a postavách musím Krysy: Noc hrůzy opravdu doporučit, neboť mnoho hloupějších filmů nejspíše nenajdou. Parta nehorázně blbých lidí (Napoleon, Vřeštící blondýna, Rocková královna, Černoška s pořádným hárem zvaná Čokoláda a Drsný kápo) přijede do chátrajícího městečka, které je plné jídla a pitné vody, což pár desítek let po jaderné válce rozhodně není špatný objev. Moc nepátrají po tom, jak se tam všechno jídlo vzalo a co jsou zač ty zrůdně ohlodané mrtvoly, které na místě nacházejí, ale spíše se radují a rozhodnou se, že se na nějakou dobu usadí. Jenže prďácký hudební doprovod se již brzy rozezní, Vřeštící blondýnka nasadí svůj ječák a krysy dostanou hlad. V první fázi spíše nudné, i když začátek dokázal docela dobře navnadit, v druhé pak několikrát legrační s roztomilou pointou na konci. Některé věci se totiž jen tak nevidí. Krysy mizí, oběvují se, létají vzduchem, tváří se vyděšeně, lákají hrdiny do pasti a v houfech je někdo sype z pytle oknem do místností (samozřejmě až poté, co se jim podaří vyrazit dřevěný tráp). Mírně zhovadilé, ovšem někdy i mile směšné. Po stránce filmařské se jedná o průšvih, ale to už poznáte sami... Čokoláda v mouce: "Jsem bílá, bělejší než vy všichni ostatní..." ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

rekl bych horror na minus prvni z dob italskych punkovych filmu let 70 80 .. pribeh je prosty (jako by o nej slo)::: After Bomb Age (2015 AD) krysy posilneny znacnou davkou radiace ovladly zemi, bouraji steny, lamou dvere a sezerou vse zive za zvuku monotonni, usi trhajici analogove hudby...a to ste nevideli tu bandu zmotorizovanych kryplu.. a ty kecy.. rozhodne vydrzte do konce, protoze nutrie v protiradiacnim obleku stoji za to. nelze dat mene nez tri. nevidana kokotina ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

tento film je ztrátou času a dívat by jste se na něm měli jen v případě sadomasochistických choutek (proto utrpení co budete muset shlédnout), nebo jste-li fandou braků či krysích filmů. O hudbě bych řekl jen asi to, že místy se dala poslouchat, ale většinou mi trhala ušní bubínky a k filmu se vůbec nehodila. Atmosféra nulová, ale pokud máte rádi trapné hlášky a uječené ženské, tak možná určité zalíbení najdete. Herečka, která neustále ječela a pak byla při výbuchu granátu, mi pila krev asi ze všech nejvíc. Hned po ní následuje černoška se jménem Čokoláda, která byla naprosto otřesná a její tanečky a řev při scéně, kdy na ni vysypali mouku, mi zůstane ještě dlouho v paměti. Nic horšího jsem asi ještě neviděl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Teraz vám zohrejem čumáky.“ Po technickej stránke zúfalosť najnízkorozpočtovejšieho charakteru. Odpudivé afektované hysterické postavy, s ktorými sa NEDÁ zžiť. Zrejme rukou škôlkara nakrútené „akčné scény“ (=sypanie desiatok krýs z vreca na kričiacich hercov). Z ďalších mínusov by som poukázal na stopové prvky atmosféry, šialené scény (chlap „zaseknutý“ v žene?), smiešne geniálny protivník (krysy VEDOME rozhryzú postavám pneumatiky na motorkách), desivá (anti)logika (ak by ste našli mŕtve telo ženy, prvé, čo by vám napadlo, by bolo, že ju uškrtili pri sexe?), neuveriteľné konanie postáv (hláška po nájdení ohlodanej mŕtvoly: „Nemá stopy po násilí.“), bizarnosti (postavy sa zabarikádujú v miestnosti, no ZABUDNÚ NA OKNO) alebo len blbosti (mlátili by ste človeka s guľovnicou?). Pri pozeraní tohto filmu som sa HANBIL, že ho pozerám. Len posledná scénka „po odmaskovaní“ sa mi páčila. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama