Reklama

Reklama

Mrtví jako já

(seriál)
  • USA Dead Like Me (více)
USA / Kanada, (2003–2004), 21 h 35 min (Minutáž: 42–74 min)

Tvůrci:

Bryan Fuller

Hrají:

Ellen Muth, Mandy Patinkin, Rebecca Gayheart, Callum Blue, Cynthia Stevenson, Laura Harris, Christine Willes, Britt McKillip, Peter Williams, Jasmine Guy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Georgina dokončila studium a rodiče na ní naléhají, ať si konečně najde perspektivní zaměstnání. Netuší však, že tím jí vlastně podepíší rozsudek smrti, neboť jejich dcera umírá při svačině poté, co jí zasáhne záchodové prkýnko z vesmírné stanice. Její smrt však není zcela obyčejná, stane se totiž "smrtkou", to znamená, že musí sledovat skony jiných a pak jim pomáhat najít jejich další cestu. Seznamuje se se skupinou podobně vyvolených a hlavěn se svým naprosto sucharským šéfem. Musí dál žít na zemi, ale ve změněné podobě. Vrací se do svého starého zaměstnání, sleduje svou smutně působící rodinu a hlavně se věnuje onomu "vedlejšáku", při němž se hlavně v počátcích nevyvaruje někdy i dosti fatálních chyb... (Sandiego)

(více)

Recenze uživatele markuc k tomuto seriálu (1)

Mrtví jako já (2003) 

Od serialu jsem ocekaval daleko vice teda. Nejenze mi nektere postavy byly naprosto nesympaticke, hlavne je dej docela plytky (shledl jsem prvni serii) a budete se u nej nudit. Nazev slibuje mnohe, ale nejedna se o zadnou variantu "Odpocivej v pokoji" a jde pouze o zaminku resit nepodstatne veci a natahnout dej. Kazdopadne napad dobry, ale realizace znacne pokulhava. ()

Související novinky

Konkurence pro Dextera? Hannibal Lecter!

Konkurence pro Dextera? Hannibal Lecter!

14.09.2011

Slavný filmový kanibal se přesouvá do televize. Francouzské studio Gaumont založilo novou divizi, která bude produkovat televizní seriály. A hned uzavřelo smlouvu s Marthou de Laurentiis. Známý… (více)

Reklama

Reklama