Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého příběhu je bývalý policista Ray Mercer, který byl před lety propuštěn z práce a odsouzen do vězení pro zpronevěru čtyř tisíc dolarů z policejního penzijního fondu. Nyní je na podmínku propuštěn a vrací se k manželce Rebecce, aby se s ní dohodl na rozvodu. Vydá se s ní do Las Vegas, kde by všechno proběhlo rychle a bez komplikací, jenže opak je pravdou. Když totiž jeho žena projeví přání zkusit štěstí v kasinu, které patří jejímu novému příteli, musí Ray čekat venku, protože podmínka mu zakazuje vstoupit dovnitř. Během čekání požádá jednu z hostesek kasina, aby za něj vhodila několik mincí do herního automatu a podaří se mu získat jackpot ve výši 450 000 dolarů. Jenže než si stačí svou výhru vybrat, je kasino přepadeno gangem lupičů. Policie Raye podezřívá, že je do věci zapleten a že jeho výhra byla jen komedií k odlákání pozornosti. Ray se rozhodne očistit své jméno a vypátrat pachatele loupeže. Zjistí, že za vším je nejspíš šéf kasina Charles Atlas a jeho pomocník Vince, kteří vše naplánovali, aby mohli z trezoru kasina sebrat dvanáct milionů určených pro jejich mafiánské šéfy. Když rychlý policejní zákrok obklíčí bandu v kasinu, rozhodne se Atlas vše hodit na Raye, protože si uvědomí, že jako právě propuštěný trestanec je ideálním obětním beránkem. Ray však z pasti unikne a vydá se na nebezpečnou cestu, kdy sice může všechno ztratit, ale také získat zpět ztracenou čest i manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcne videobecko, ktore je natocene akoze s nadhladom, ale mne ten humor pripadal trapny. Behom lupeze kasina sledujeme niekolko postav, ktore su do nej rôznym spôsobom zaangazovane. Zaujme mnozstvo povedomych xichtov v obsadeni, ale vzhladom na mizerne diaogy nikto z nich nema sancu nejak vyniknut. Vo filme je vela prestreliek, ale pôsobia dost monotonne. Najväcsim kladom su dve zrucne natocene nahanacky. Hlavne ta prvy je dost vybusna a dockame sa aj rôznych pôsobivych kotrmelcov poletujucich aut. Bohuzial fanusikovia videobeciek ju uz mohli vidiet v jednej Seagalovke. Ale natocena bola pre tento film. Celkom sa mi pacila hudba. Vysledkom je tuctove videobecko, ktore ani nestoji za pozretie. 4/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších béčkových kousků režiséra Furieho. Nebere se to zbytečně vážně, má to slušné obsazení a sympatický nadhled, solidně to odsýpá, byť zápletka a dějové zvraty jsou trochu úlet. Průměr to dá.50% ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pestře obsazená, koncentrovaná béčková nuda z produkce Nu Image, kterou Furie natočil ve stejném roce jako výrazně lepší ZBĚSILOST s Lamasem. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní ale zábavný béčko, který se na film podobný úrovně může pochlubit špičkovým obsazením. Z akčních scén stojí za zmínku hlavně vydařená automobilová honička, ve který policajti nahánějí bankovní vůz. Ta se producentům tak zalíbila, že ji použili i v seagalovce Dnes zemřeš. Jinak tenhle film patří ve Furieho pozdní béčkový filmografii k těm povedenějším. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Peter „RoboCop“ Weller, Dennis Hopper, Tia Carrere, Joa Pantoliano, Craig T. Nelson. Uf. Režisér Sidney J. Furie (ŽELEZNÝ OROL 2) dal dokopy vskutku obdivuhodne béčkarský kasting! Scenár umiestnil do rozsvieteného Las Vegas a často sa zmieta na hranici smrteľnej vážnosti a paródie. Tak si vyberte, čo vám bude po chuti. Len mafián v podaní Petra Coyotea sa dá (snáď) pokladať za objektívny klad. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama