Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (236)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Strašidelné domy, hrady s prízrakmi a všetkými podobnými príšerami, to sú už tak vyžmýkané témy až hrôza. Mal by sa objaviť niekto originálnejší kto by ponúkol viac než to. Film prejde nevedome medzi divákmi takmer bez povšimnutia. Strašidelný dom je menej než priemerný film, pri ktorom sa občas pousmejete, ale ako film nuda. Inak čo som mal možnosť počuť, tak sa jedná o najhorší český dabing vôbec. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bol Walt Disney, tam boli celkom pekný zombieci. Síce nič moc toho nenarobili, ale boli. Film je samozrejme určený pre mladšie publikum, je to brané všetko s humorom, dobro víťazí nad zlom a podobne. Nenáročný film, ktorého kvalita je na divácku skupinu, pre ktorú bol film určený, postačujúca. Pre ostatných oddychovka a navnadenie na niečo drsnejšie, keď pôjdu deti spať. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to velmi povedená komedie, která vzdává čest starým klasickým hororům, i když je to jen jejich parodie. Ale velmi povedená. Výborně hláškuje nejen Murphy, ale i baba v křišťálové kouli. Nejvíc se mi však líbil výkon Terence Stampa jako komorníka Ramsleyho. velmi povedená komedie, asi nejlepší kterou Eddie Murphy natočil. Budete se smát a místy možná trochu i bát. Doufám, že si film dobře užijete. 90%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Většině uživatelů zde leží Murphy v žaludku a to se pak odráží na jeho filmech.Mě nevadí,většinu jeho filmů jsem shlédl a u většiny i bavil.Bohužel pro něho,většinu těch filmů drží nad vodou právě on,má fakt čich na slaboduché ptákoviny.Strašidelný dům je bezesporu zdárným příkladem.Jakmile je na scéně Murphy,je to zábava.Když však zmizí,nestačím se divit.Dějově skutečně plytké,dětinské a naivní.Efekty ale slušné.Strašidelný dům je především ale určen pro děti a od toho se odvíjí všechno.Je to blbost,ale koukatelná. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

THE HAUNTING pre škôlkárov. Disneyho spoločnosť sa snažila trhnúť na svojich disneylandovských atrakciách, pričom s Pirátmi to vyšlo, so Strašidelným zámkom však nie. Možno je to chybou Eddieho, možno lacnej réžie, chabého scenára, možno zlému načasovaniu. Nieje to však vinou remeselníkov ( ak ich tak môžem nazvať ), ktorí sú zodpovedný za triki, masky a výpravu. Za to všetko sú tie tri hviezdy. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel v Los Angeles, v Santa Claritě a v Barbanku v Kalifornii a v New Orleans v Louisianě. (rafix)
  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama