Reklama

Reklama

Spider-Man 2

Trailer
USA, 2004, 127 min (Special Edition: 135 min)

Režie:

Sam Raimi

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Scénář:

Alvin Sargent

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Donna Murphy, Daniel Gillies, Dylan Baker, Bill Nunn, Willem Dafoe (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tobey Maguire je tu opět coby Spider-Man, který jako jediný může zachránit New York. Skvělý fyzik, dr. Otto Octavius (Alfred molina), se nešťastnou náhodou promění v zuřivé, osmiramenné monstrum, Doc Ocka. Superinteligentní robot s chapadly na jeho zádech ovládá jeho mysl a nic nemůže zastavit práci na silném elektrickém zdroji. Město volá svého hrdinu na pomoc, ale Spidey nikde není! Být dál Spider-Manem je pro Petera Parkera (Tobey Maguire) téměř nemožné a on se musí rozhodnout, jestli opustí studium a lásku svého života, MJ (Kirsten Dunst). Jenže když Doc Ock unese MJ, aby se dostal ke Spider-Manovi, Peter Parker nemá jinou možnost. Vrací se zpátky do akce plné dobrodružství a vzrušení, jaké ještě sám nezažil. (Bontonfilm)

(více)

Hrají

Související novinky

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Timur Bekmambetov v Hollywoodu

Timur Bekmambetov v Hollywoodu

09.12.2005

Ruský režisér Timur Bekmambetov si získal velmi příznivé ohlasy za svou drsnou sci-fi Noční hlídka. Ta posbírala, kromě řady pozitivních kritik, několika ocenění, $15 mil. i smutný statut… (více)

Reklama

Reklama