Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (305)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl, kde o moc nejde, pořád se však něco děje, divák nemá šanci se nudit, příběh je pro tentokrát naprostá kulisa, ale vyniknou fantastický akční scény (hlavně taxík vs motorky) a Chris se naučil krom tancu a zpěvu, i skvěle bitkařit, jen škoda že finále je takové krátké. Postava Georgeho příjemné zpestření a smál jsem se opravdu nahlas. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pravda, tenhle film byl celkem spackaný. Sice jsem se celkem i zasmál, že být to jiný film, asi bych dal i 3 hvězdy, ale hvězda dolů budiž daní za touhy točit pokračování úspěšných filmů. Co se týče filmu, tak ten sem viděl ani ne před týdnem, a už si nepamatuju, o čem byl. Celé to na mě ale působilo takovým dojmem, že je to vlastně o ničem a že se to nic tvůrci vždycky na nějakém místě pokusili uměle rozveselit nějakým vtípkem. Ty tak z filmu až moc ční ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Paradoxně se do půldruhé hodinky vešly tři filmy. Jeden je vynikající – ten, kterému vládne pohyb, akrobacie a bojový balet se spoustou originálních nápadů, zábavných point a exotických zbraní, které běžný divák neumí ani pojmenovat. Druhý film je naopak líně hluchý – ten, který se týká vyšeptalé historky a vesměs výplňkových dialogů. Výjimku tvoří dvě vděčnější situace: s jeptiškou, která bez hnutí brvy tlumočí francouzsko-anglický hovor plný sprostých slov, z ohledu k ní však omezených jen na zkratky, a s francouzských taxikářem, jenž se z odpůrce Ameriky změní v milovníka honiček na hollywoodský způsob. Třetí film hraničí spíše s reklamou. V podstatě jde o turistickou pohlednici Paříže, neboť tvůrci si vytipovali klíčová místa cizineckého ruchu a zasadili do nich jednotlivé potyčky. Takže zběsilá jízda se odehrává na Elysejských polích, rozverná přestřelka v gangsterském duchu mezi tanečnicemi na scéně Folies Berger a finále pochopitelně ve výšinách Eiffelovky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím co je na těch Křižovatkách tak špatného. Já se u nich vždycky dobře bavím. Dvojka Chan s Tuckerem si k sobě docela sednou a příjemně to všecko šlape, s humorem a dobrými akčními scénami. Chápu ale, že někoho může humor Chrise Tuckera srát, protože on je fakt šílenej, a když pak začne na pódiu ve filmu zpívat, dal bych hradní poklad komukoliv, kdyby z toho zpěvu aspoň udělali dabing, jenže oni ho tam ještě na truc nechaj. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Čtyřy hvězdy a 100% spokojenost. Zápletka podle očekávání, akce dost, debilních dialogů málo, Tucker vtipnej a Jackiemu to válí stejně jako dycky (ten kluk je kabrňák). Stopáž perfekní a soundtrack luxusní. Carter : "Carter. James Carter. Vím, že asi nerozumíte tomu, co říkám, ale musím Vám to říct, jste ta nejkrásnější žena, jakou jsem kdy viděl. Chci Vás svléknout a namazat máslem jako krajíc chleba, oholit Vám podpaží a polít Vaše tělo sladkým medem. A dva týdny předstírat, že jsem hladový medvěd." Genevieve : "Víte, Jamesi Cartere, já mluvím šesti jazyky" Carter : "I Anglicky?" :))) ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama