Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (305)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pravda, tenhle film byl celkem spackaný. Sice jsem se celkem i zasmál, že být to jiný film, asi bych dal i 3 hvězdy, ale hvězda dolů budiž daní za touhy točit pokračování úspěšných filmů. Co se týče filmu, tak ten sem viděl ani ne před týdnem, a už si nepamatuju, o čem byl. Celé to na mě ale působilo takovým dojmem, že je to vlastně o ničem a že se to nic tvůrci vždycky na nějakém místě pokusili uměle rozveselit nějakým vtípkem. Ty tak z filmu až moc ční ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tady platí známé pořekadlo. Do třetice všeho dobrého a zlého. Další dílo už bych nemusela ustát. Nicméně, vtípky a špičkování mezi hlavními představiteli jsou stejně zábavné jako u předešlých dvou pokračování. Chemie mezi Chanem a Tuckerem pořád funguje. Max von Sydow mohl dostat mnohem více prostoru. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ke třetímu dílu moc není co dodat. Nese se ve stejném duchu jako předchozí díly. Kdo byl spokojený do teď, bude dál. Víc vtipů, možná méně akce. Ale tahle série na mě stejně jako akční tolik nepůsobí. Křižovatka ve všech třech dílech těží ze sehranosti hlavní dvojce. A i když nemám ukecaný černochy v lásce, Tucker mě bavil dost. V mých očích Chana trošku zastínil, ale oba jsou vynikající. Trilogii bych hodnotil celkově na 75 procent a poslední díl na rovných 70. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Komedie podle vzorce: dvě vyčpělé hvězdy, pár akčních scén, zbytek vata - a oni na to ty lidi stejně přijdou. Třetí Křižovatka je neuvěřitelně zbytečný film, částečně vlivem (ne)režie Bretta Ratnera a stupidní zápletky. Jackie Chan po letech stále neumí anglicky (jak je dobře vidět na nepovedených záběrech u titulků) a jeho akční scény zavání počítačovou výpomocí (nebo dublérem?!?). Těch pár vtipných scén díky Tuckerovi funguje, ale jinak... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Čtyřy hvězdy a 100% spokojenost. Zápletka podle očekávání, akce dost, debilních dialogů málo, Tucker vtipnej a Jackiemu to válí stejně jako dycky (ten kluk je kabrňák). Stopáž perfekní a soundtrack luxusní. Carter : "Carter. James Carter. Vím, že asi nerozumíte tomu, co říkám, ale musím Vám to říct, jste ta nejkrásnější žena, jakou jsem kdy viděl. Chci Vás svléknout a namazat máslem jako krajíc chleba, oholit Vám podpaží a polít Vaše tělo sladkým medem. A dva týdny předstírat, že jsem hladový medvěd." Genevieve : "Víte, Jamesi Cartere, já mluvím šesti jazyky" Carter : "I Anglicky?" :))) ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Roman Polański (Ravi) byl velikým příznivcem prvních dvou filmů a když se dozvěděl, že se třetí díl bude točit v Paříži, požádal Bretta Ratnera o malou cameo roli. Toto byla jeho první role v americkém filmu po 15 letech, kdy hrál v Back in the U.S.S.R. (1992), který se točil v americko-japonské koprodukci. Zároveň to byla jeho druhá role v americkém filmu po 33 letech, kdy hrál ve filmu Čínská čtvrť (1974). (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama