Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (305)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ďakujem vám, detektív Carter.“ – „Stačí James. Alebo žrebec.“ Na jednotke som sa kedysi uchcával v kine a bez milosti som jej flákol 4*. Ale druhý diel ma schladil. A tretí nie je o nič lepší. Vlastne je horší. Už dvojka bola nezáživná, ale v konečnom efekte čo-to zachránila hongkonská atmosféra a výprava. Trojka však zavítala do  "len" Francúzska. A je to nuda. Z akcie sa vytratili posledné stopy pôsobivosti, slovné prestrelky sa premenili na mdlé bľabotanie a Tucker s Chanom (na rozdiel od jednotky) už vôbec nezakrývali to, že si navzájom nesadli a ich reč tela a mimika v spoločných scénach naznačuje, že ich vzťah mal miestami blízko až k nenávisti (čo ostatne bolo verejné tajomstvo). V zvrátenom zmysel slova zaujme (fúzatý!) Roman Polański (!!) s gumovými rukavicami, ktoré strká ani nechcite vedieť kam (!!!). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Už se Vám někdy stalo, že nemáte po shlédnutí nějakého filmu co napsat? Ano? Ne? Tak se mrkněte na Rush Hour 3. Hodně pokusů o humor a vtipný choreo soubojů, užvaněnej Tucker, kterýmu to (sorry) vždycky nevychází. Snad jen když se toto vše povede skloubit, ale to není tak často. Už ani nevím, o čem to bylo.... ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Potřetí se dostali Jackie Chan a Chris Tucker do nebezpečného křížku s mafií a nutno dodat že tato mise dopadla pro diváka jednoznačně ze všech dosavadních nejhůře. Zásluhu na tom má dosti hloupý scénář , s tím spojené naivní a přiblblé chování některých postav , málo akce , nechtěně úsměvná závěrečná bitka a rozuzlení celého vyšetřování. Vypadá to , že tvůrcům došly nápady a snad už se nebudou pouštět do dalších pokračování , byla by škoda zabít tuhle velmi dobrou sérii , ikdyž Ratnerovi se to prakticky tímto pokračováním povedlo. 58% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Už to začíná skřípat , není to už ono . Sice změna prostředí ve smyslu Paříže naskytla plno foru , ale i akcí. Nebýt , ale právě té Pařiže tak se nic nezměnilo . Nic se neposunulo dále. Snad tohle uzavřelo celou serii na trilogii, protože opravdu nevím kde jinde by to chtěli dát? Ze by Krizovatka smrti 4 - Nakopano na Mesici?! Né , dokud to jeste jde tak konec. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Co k tomu tentokráte říct, dovětek názvu filmu je možná zábavnější jak samotný film. Jackie už hodně zestárl, ve filmu už tolik neposkakuje. Postavy už vyrostli, tudíž nás mají o to těžší pobavit. Hlavní zloduch mě nepřišel vhodný, jelikož je to Leeho bratr, černá ovce rodiny a u mě spíše vzbuzuje jeho příběh lítost, a plně chápu, že ho Lee nedokáže zabít. Není to tedy pořádný protivník, a žádné zlo tu není. Je to tedy tak trošku bez děje. Nejzábavnější postavu ve filmu je taxikář, protože Carter je tak trošku ohranej. I když mě sice taky párkrát pobavil. Hudba Lalo Schifrin, který je podepsán i na předchozích dvou dílech a na kontě má šest oskarových nominací. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V jednej zo scén Lee povie: "Nehovorím po francúzsky." Jackie Chan v skutočnosti rozpráva po francúzsky veľmi dobre. (m.a.t.o.)
  • Roman Polański (Ravi) byl velikým příznivcem prvních dvou filmů a když se dozvěděl, že se třetí díl bude točit v Paříži, požádal Bretta Ratnera o malou cameo roli. Toto byla jeho první role v americkém filmu po 15 letech, kdy hrál v Back in the U.S.S.R. (1992), který se točil v americko-japonské koprodukci. Zároveň to byla jeho druhá role v americkém filmu po 33 letech, kdy hrál ve filmu Čínská čtvrť (1974). (SG-1)
  • Steven Seagal byl jedním z prvních herců, kteří byli vybráni pro roli hlavního padoucha. Nicméně scénář byl několikrát upraven a roli nakonec dostal Hiroyuki Sanada (Kenji). (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama