Reklama

Reklama

Včela na mušce


1. kapitola (E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Chapter 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Milující táta Trevor Bingley dorazí do luxusního domu, o který se má po dobu nepřítomnosti majitelů starat. V patách má ale zarputilou včelu a ostrý souboj může začít. (Netflix)

Recenze (12)

Lacike 

všechny recenze uživatele

No nič. Celý ten nápad o súboji medzi CGI včelou a debilným Atkinsonom ma vôbec nebavil. Ako Bean bol Atkinson vtipný, lebo pôsobil detsky naivne. Táto postava pôsobí ako nepríjemný idiot s ktorým ďalší čas stráviť nechcem. Na epizódu, v ktorej Bean bojoval so včelou, sa to absolútne nechytá. 4/10. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Úvod teda nic moc. Atkinson v roli civilního hlídače domů, který ovšem svou práci dělá poprvé a tudíž nemá žádné zkušenosti. Navíc od začátku je stejně nešikovný jako Atkinsonova alter ega Bean či Johnny English. A to k tomu ani nepotřebuje včelu v baráku. V prvním díle je včela celkem v pohodě, na většinu "komických" scén si stačí Atkinson se svou nešikovností.  Ačkoli to má jen 20 min, občas to nečekaně nudí, pobaví snad jen úvodní scény ještě s majitelkou domu, která jen velmi neochotně nechává svůj dům neznámému člověku. ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atkinson byl jako Mr. Bean vtipně dětsky naivní, jak už napsal v komentáři Lacike. Já bych dodal, že teď, skoro v sedmdesáti letech, jeho zmatená postava vypadá spíš jako kdyby trpěla stařeckou demencí. Za to nemůže Atkinson, který se snaží a pořád ho mám rád, ale mizerný scénář. První díl navíc hází na diváka spoustu informací a to jde naprosto proti minimalismu Mr. Beana, kterého se snaží tento seriál (nebo špatně rozstříhaný film) kopírovat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě si hlavní postava připravuje k snědku zákusek – košíček s červenou třešničkou. Jedná se o odkaz na epizodu Starosti s Mr. Beanem (1991) seriálu Mr. Bean (od r. 1990), kde hlavního hrdinu při pikniku pronásleduje vosa a tento stejný zákusek se v epizodě také objevuje. (R.A.D.E.K)

Reklama

Reklama