Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mě tedy nikterak neohromil. Přestože se jedná o režiséra, který natočil dva mimořádně povedené záseky z gangsterského podhoubí Anglie. Tady už to tolik nefunguje. Děj mi příjde někdy až příliš složitý a neustálé schizofrenní kecy hrdinů sami se sebou mě neskutečně ničily, stejně jako stokrát omílané moudra. Pan režisér jistě měl dobré úmysly s tímto filmem, ale já jsem tak napůl zklamaný. Líbila se mi postava Třidiče. 50% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie....gangster pojem...ale toto nie je moc "gangsta" film...je to skôr premyslená kriminálka na čele s Jasonom "ten chlapík z Kuriéra" Stathamom, Ray "cool" Liottom, kde hlavné slovo majú dialógy a až potom streľba, a nejaké cool momenty...v závere mi vychádza priemerný film, ktorý drží nad vodou réžia Guya Ritchieho a Jason Statham. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi tých "pár", ktorým sa veľmi nepozdával ani tak veľmi chválený Podfu(c)k a priznám sa, že Guya Ritchieho fakt nemusím...Revolver mi bol odporúčaný od viacerých ľudí ako dobrý, originálny a neviem aký film...Tu je moja alternatíva hodnotenia: zlé, neoriginálne, prekombinované, atď atď...skoro som sa unudil k smrti a dopozerať tento film bolo fakt ťažké! ˇKeď budem chcieť vidieť divoké schizofrénne zápletky, pozriem si radšej Butterfly Effect alebo povedzme Memento. Drsní, inteligentní a super-mazaní gangstri tu už tiež boli v oveľa lepších prevedeniach...Revolver v mojich očiach nezáchráni ani pár skutočne podarených efektných záberov, ktoré sú síce efektné, ale čo z toho, keď v rámci deja nemajú aj tak žiaden význam...A tak za najlepšie na tomto filme považujem tie "múdrosti" na úvod... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se po fiasku s "Trosečníky" chtěl navrátit na půdu originálních a vizuálně působivých gangsterek, pozval svého oblíbeného Stathama a hodil na něj paruku a pokusil se o chytrou a překombinovanou gangsterku, která na rozdíl od jeho předchozích počinů, měla mít vážnější tón. Bohužel se ke svým prvním kouskům, ani zdaleka nepřiblížil a ve výsledku zůstala jen chabá a nezábavná podívaná, která měla skrývat překvapivou pointu, která však působila hodně přepáleným dojmem a cesta k ní byla absolutně nezajímavá. Kdyby Ritchie nenatočil "Sherlocka Holmese" asi bych na něj zanevřel. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo očekávají další pecku jako byl Podfuk či Sbal prachy a vypadni, můžou být zklamaný, ale je to pořád stále stejný Guy Ritchie (alespoň v něčem). Po formální stránce je to dobře až výborně odvedená práce (pokus o zabití Ray Liotty v restauraci a mnoho dalšího) - skvělá kamera i hudba k tomu. Kámen úrazu je v obsahu. Mluví se tu hodně v metaforách ( to by nevadilo), ale je to tak zamotané a komplikované, že konec, kde čekáte, aby vás režisér vzal za ručičku a vysvětlil to (opravdu jsem do té doby nic nechápal), vám nevyjasní nic (spíš naopak). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama