Reklama

Reklama

Soundtrack #1

(seriál)
  • Jižní Korea 사운드트랙#1
Trailer
Jižní Korea, (2022–2023), 6 h 21 min (Minutáž: 39–53 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Slavný skladatel požádá Un-su, aby pro něj napsala text. Výsledek ale odmítne, protože v něm chybí prožitek neopětované lásky. Un-su náhodou zjistí, že Sun-wu je do někoho zamilovaný. Požádá Sun-wua, aby u ní bydlel a s psaním textu jí pomohl. Do koho je Sun-wu zamilovaný? Kdy jejich příběh začal? (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná typická korejská romantika s minimem postav a odboček. Ústřední dvojice měla skvělou chemii. Tohle jsem si fakt užila. A soundtrack je už jen třešničkou na dortu :) ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

"Be honest how you feel. Do what you want to do and follow your heart." Pôsobivé od začiatku až do konca, kde každý jeden záber hovoril sám za seba (kamera rulezzzzz!!!) - dali sa z neho cítiť emócie, čo postavy prežívajú. Skvelý námet o dlhodobo friendzoned fotografovi, ktorý so svojou príležitosťou vyznať sa dlhoročnej kamarátke (písateľke textov piesní) váha. Mierne krátkometrážny formát (4 epizódy o priemernej dĺžke asi 45 minút) oproti všetkým ostatným K-seriálom prináša skvelé osvieženie a dobre plynúce tempo, ktoré vo finále vyústi do želaného konca :o). Príjemné postavy so skvelou chémiou (skvelý Park Hyung-Sik a svojím spôsobom očarujúca Han So-Hee). Do toho veľmi príjemná hudba (inštrumentálne piesne by ste hľadali zbytočne, nie sú nikde, čo je o dosť väčšia škoda, ten OST bol "boží" :( ). Vo finálnom hodnotení tomuto skvostu dávam 5* aj napriek tomu, že som výraznejšiu katarziu nepocítil, no totálne ma pohltil ten originálny spôsob vyprávania a feel-good pocity okolo toho. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vlastně moc pěkná kompaktní čtyřdílná minisérie o tom, jako z dvou dlouholetých přátel stane (možná) pár. Má to tah na branku a minimum odboček. Na Jižní Koreu nestandardně koncentrované. Trailer. ()

eileen9 

všechny recenze uživatele

Moc povedená feel-good minisérie, která pohladí po duši. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a ničím mi nelezli na nervy. Tímto dílkem se Park Hyung Sik řadí na seznam herců, jejichž tvorbu si nenechám ujít, a nutně ho potřebuji vidět v něčem dalším. ()

Reklama

Reklama