Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Recenze (229)

POMO 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná hovadinka. Najprv vás ohúri skvelým 3D prevedením a potom pobaví plejádou cameo roličiek, ktoré buď odkazujú na známe šlágre poslednej doby, alebo vzdávajú hold celej Spi-Kids ságe. Za rovnaké peniaze trojnásobne viacej muziky - vďaka dlhšej stopáži a množstvu hereckých hviezd. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Třetí rok, třetí Spy Kids. Třetí krok směrem dolů. Taky krok směrem ke 3D. A bohužel taky dost evidentní předzvěst dna zábavy pro děti jménem Dobrodružství Žraločáka A Lávovky. Možná že 3D v kině v rámci možností fungovalo, ale pokud tento formát v naprosto excelentním provedení dokáže z naivně prostého filmu jako Avatar udělat film dobrý, tak z uboze blbého sledu záběrů přecpaných CGI nemůže v roce 2003 vytvořené 3D (navíc celý film stál "jen" 38 milionů USD) udělat nic o tolik lepšího, že by se na to dalo dívat. 40%, jako pro každé zbytečné zlo, které má určité řemeslné kvality. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Triky jsou tady vpodstatě od začátku do konce, podobně jako třeba ve zhruba stejně starém Pánovi prstenů, ovšem na rozdíl od něj TYHLE triky vypadají tak infantilně, že i Karel Zeman by z papundeklu udělal lepší. Bohužel děj tristní trikovou bilanci nijak nevylepšuje - je až primitivní, hra v níž se hrdinové ocitli je mírně řečeno praštěná a z celé série je tohle jasně nejslabší díl. Jasně, cílová skupina je v tomhle případě 12-, ale to přece neznamená, že je nutné děti opíjet rohlíkem. I ony mají právo na neodfláknutý příběh s mistrovskými efekty. Tohle Robert fakt nedal. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $111,761,982Tržby Celosvetovo $197,011,982/videl v kine: 30%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mistr hračička Robert Rodriguez si asi myslí, že si může dovolit opravdu vše a taky si vše dovoluje. Jen si kapku neuvědomuje kolik ztrácí diváků a jak se stává, jak to říci přesně, zbytečným a nudným režisérem. Ne vždycky je dobré rčení co si neuděláš sám to nemáš. Už by mu to někdo měl říct. Člověk co začal kariéru na ultralevném El mariachim by neměl točit kraviny pro malé děti. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez: 1. Game Over - Performed by Alexa Vega ,2. Thumb Thumbs ,3. Pogoland ,4. Robot Arena ,5. Metal Battle ,6. Toy Maker ,7. Mega Racer ,8. Programmerz ,9. Bonus Life ,10. Cyber Staff Battle ,11. Tinker Toys ,12. Lava Monster Rock ,13. The Real Guy ,14. Orbit ,15. Welcome To The Game ,16. Heart Drive - Performed by Bobby Edner and Alexa Vega ,17. Game Over (Level 5 Mix) Remix - Produced by Dave Curtin for DeepMix ,18. Isle of Dreams (Corez Mix) Remix - Produced by Dave Curtin for DeepMix , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz se nesnazi o zadnej poradnej pribeh, ale jelikoz se dej presunul do videohry, tak to ani nijak nevadi, porad je to docela svizna zabava. Problem je, ze i kdyz tu zustalo vetsina lidi z minulejch dilu, vsichni maj jen malicky role a nejvetsi dostal Daryl Sabara, kterej je misty precejen otravnej. Takze ve vysledku tak akorat potesi tech par scenek s Banderasem a saskujici Stallone asi tak ve ctyrroli. Film pak samozrejme hlavne sazi na 3D, ktery je teda hodne rozporuplny. Je sice fakt, ze ne zrovna vymakany triky se v tom schovaj a nevim jak to bylo v kine, ale na dvd je to bez spesl brejli nesledovatelny, vsichni jsou rozmazly s cerveno zelenejma obrysama a s brejlema, kdyz se clovek hodne soustredi, tak to pusobi nepatrne plasticky, ale cely je to dost tmavy. Krome toho, tohle "3D" jsem videl uz pred nakejma 15 lety v komiksu s Mickey Mousem, kde taky bylo vsechno cerveno zeleny a cetlo se to stejnejma brejlema. Nicmene i pres zbytecny upozadeni spousty fajn hercu, absenci poradnyho pribehu a rozporuplny 3D porad zustava docela svizna podivana, u ktery se da tech 80 minut prijemne stravit. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez si to dal. Třetí díl rozverné špionské komedie pro děti jde dokonce tak daleko, že si dovoluje spojit reálný svět a plošinovky s absencí děje! Formální stránka filmu je neskutečná, škoda jen, že se Rodriguez rozhodl sázet tolik na 3D efekt, který působí poněkud směšným dojmem. Chápu, že tenhle snímek neustojí každý, takže se ani zdejšímu hodnocení nedivím, na druhou stranu je bezva, že se konečně někdo rozhodl něco podobného zkusit. Rodriguez podrobuje většinu stopáže přízpůsobení formě. Každý detail tu má své opodstatnění, narozdíl od reálných filmů není zaostřeno jen popředí, ale kamera se věnuje všemu. Děj samotný je absurdní, jednotlivé postavy mluví do kamery (hlavně Stallone), stejným způsobem, jak to činí jejich herní vzory. Ač jsou dialogy svým způsobem směšné, fungují přesně tak jak mají, jedná se totiž opět pouze o jistou daň, kterou bylo třeba výsledku dát. Jako třešnička na dortu jsou tu pak různé konfrontace s realitou, ať je to zábavná vsuvka s programátory nebo Demetra jako postava sama o sobě. Funkční celek podřízený nápadu. ()

kitano odpad!

všechny recenze uživatele

To, ze je film len detska zabavka mi nevadi. Ak to vsak clovek musi po piatich minutach vypnut, pretoze ho rozbolia oci, to je zle. (0/10) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ale tohle je pro mě nejsnesitelnější díl této hodně slabé série. Možná kvůli tomu, že tu hraje Stallone a Hayek, i když vážně netuším, co tu sakra dělali, respektive proč takovou práci vzali... ale co, každý se musíme nějak živit... A pořád nevěřím tomu, že tuhle sérii natočil ten samý člověk, co natočil Desperada... ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak takúto úbohú zlátaninu som už dlho nevidel ! Trápna zápletka, mizerný scenár, nepresvedčivé výkony hercov a nedôsledný strih . Škoda vyhodených 80 korún. Herecký výkon Sylvestra Stalloneho by som smelo mohol prirovnať k "výkonu" Johna Travoltu v Battlefield Earth..... Takisto sa čudujem doslova 1-minútovému vystúpeniu Elijaha Wooda, Selmy Hayek, Stevea Buscemiho. George Clooney bol na tom minutážou lepšie - objavil sa na plátne "až" 2 minúty (aj to len v detailnom zábere jeho tváre). Celkovo hodnotím tento film jednou *, tú druhú som mu dal len za 3-D stvárnenie. No aj tom by sa dalo polemizovať, nakoľko ozajstných efektov, tzv. "vystúpenia pred plátno" tam bolo ako šafránu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Hru jsem moc nepochopil, o co v ní šlo. Chyběla mi tam logika. Tvůrcům šlo pouze jen o to, zabavit děti na hodinku a kousek a to je celé. Silvester se do tohoto filmu určitě nehodí. Zdá se vám, že můj komentář také není moc logický? K tomuhle filmu se ovšem hodí =) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mě Roberte jedno velké zklamání. Celou sérii Spy kids nijak zvlášť nemusím a u tohoto dílu jsem si oddychl,že už žádní další Spy kids nebudou. Sorry Roberte,ale tyto filmy prosím tě radši moc netoč ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez natočil kvalitní zábavné akční filmy a taky natočil jak vidím otravné pohádky pro nejmenší. Čert ví co ho vedlo ke druhému žánru. Děj vypadá jako zrecyklovaný Tron. Sylvester Stallone byl asi v roce 2003 v totální krizi. Budu se snažit na tento film co nejdříve zapomenout. Vidět jej ale pro mě byla povinnost. Alespoň vím že mám vynechat ostatní díly. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel o detských špiónoch od režiséra Roberta Rodrigueza. Tieto diely sa mi veľmi nepáči aj keď mám Rodriguaza rád a dokonca som bol na tomto v kine. Tentokrát špióni budú bojovať v hre proti svojmu protivníkovi hračkárov v podaní Sylvestra Stallonea. Film ktorému citeľne chýba jasná réžijná koncepcia a tak pôsobí a vyzerá ako znovu ohrievaná už raz nastavovaná kaša. Spy Kids 3D: Game Over sa scenárom tváriacim sa ako paródia štýlové vyznenie nemá a k veľkej škode sa tvári ako seriózny film, čím je akékoľvek zhliadnutie len priemerným výsledkom. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Krikľavo farebné, gýčové, akčné, so skvelým obsadením (najme božský štvorjediný Sly a cameo Georgea Clooneyho parodujúceho Slya). Treba si uvedomiť jednu vec - je to určené pre deti. Mať 7, tak slintám blahom; ale bavím sa aj teraz. Príjemné spomienky na detstvo s Mariom, tetrisom, Mortal Kombat a inými videohrami. ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Sofistikovaný spôsob, ako si z nás Rodriguez robí žarty. A Rocky s Frodom mu pritom vzore skautíkujú. Nepopierateľný skvost svetovej kinematografie, nad ktorým by Ed Wood skákal od radosti. ()

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama