Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento snímek se skládá z několika příběhů o nevypočitatelnostech života i lásky, o skrytých tajemstvích, promarněných příležitostech a druhých šancích, které potvrzují, že ten nejméně očekávaný konec bývá nejšťastnější. Jeden příběh vypráví o otci a synovi, kteří chodí se stejnou ženou. Další pojednává o ženě, která dala před mnoha lety své dítě k adopci a nyní je vydírána dokumentaristou, který tvrdí, že ví, kde se její již odrostlé dítě nachází. (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

castor 

všechny recenze uživatele

Takové plácání od jednoho pošramoceného osudu k jinému a hledání té správné cesty v trošku silně dramaturgicky uvolněném balení. Upřímná, lehce nezávislá, nevypočitatelná a tak trochu allenovsky pojatá tragikomedie Dona Rosse se mírně utápí v plochosti. Je to všechno o jednom tempu, o jedné rovině, která prakticky nevyzdvihne několik možných emocionálních/dramatických vrcholů. Různě se proplétající mozaika tak nemá takový dopad, jaký bych rád. Naštěstí jsou tu zajímavý herci. Mistryně vedlejší charakterních postav Maggie Gyllenhaal je opět dokonalá. Její postavy, které mají byť sebemenší prostor, tak o to důležitější mají úlohu pro vývoj děje. Překvapí/potěší i Bradford, Arnold nebo Lisa Kudrow. Můj černý (komediální) kůň to není, ale proč ne!! 65% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Šťastné konce vůbec nejsou nijak zvlášť šťastné, ale o to snad jde ze všeho nejmíň. Zajímavým prvkem jsou tu komentáře psané po okraji, což je zpočátku osvěžující a zajímavé, po čase nudné a otravné, také proto, že vlastně nepřinášejí nic moc zajímavého, nebo snad vtipného. Plus: Lisa Kudrow zde ne jako blondýnka, ale brunetka a že jí to sekne a naopak: Maggie se mi tu jeví neobyčejně ošklivě, i když hraje báječně. Kdo neviděl, neprohloupil. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

1:série: Tenhle seriál je jako malá smršť, všichni mluví strašně rychle a co věta, to perla. Spoustu hlášek na pozadí zajímavých miniepizod rozhodně pobaví a zvedne náladu. Chraraktery jsou dost šílené a různorodé, takže si mohou dovolit dělat legraci snad ze všeho. Co ale mrzí nejvíc je nekonzistentní příběh. Je znát, že bylo natočeno první pár "testovacích" epizod a pak se teprve vše mohlo zaměřit i na nějaké dějové návaznosti. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm, ten formát a vlastne aj námet boli super - len čo z toho, keď sa tie 3 príbehy ani za boha nechceli prelínať? OK, pretínali sa čiastočne na začiatku a aj na konci, ale to pri takomto formáte proste nestačí. Inak, príbehy boli všetky tri celkom zaujímavé, aj keď na môj vkus tam bolo až príliš veľa homosexuálov - neviem čo si tým chceli kompenzovať. Komédia to nebola v žiadnom prípade, lebo sa nebolo smiať čomu - pretože zo životných príbehov, kde dominuje podozrievavosť, klamstvá a vypočítavosť, mi prišlo skôr smutno ako veselo. Scenár by nebol až tak zlý, keby sa tie príbehy aj viac prelínali a samozrejme keby to celé v kuse nebolo "spestrované" akýmisi akože vtipnými glosami v titulkovej forme, ktoré ale vtipné ani neboli. Neviem, čo tým chceli dokázať, lebo jediné čo tým spôsobili bolo asi len to, že zničili akékoľvek prekvapenie a tajomstvo niektorých príbehov. To už rovno na začiatku mohli vykecať ako sa to celé skončí. Čo povedať? Taká dobrá idea zničená úplnými debilnosťami, ach jaj! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil silou-mocou spraviť umelecký film, ale vznikla len spleť nudných príbehov s príliš veľkým množstvom postáv. A hoci som veľmi liberálny, tu tých homosexuálnych postáv bolo aj na mňa priveľa. Navyše tie titulkové dovysvetľovačky scenáristu boli dosť otravné. Na priemer to ťahajú len herci, zvlášť Maggie Gyllenhaal. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama