Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Typickej americkej film pro dvanáctiletý holky. Od něčeho takovýho se nedá očekávat nic světobornýho, jen doufat že to nebude uplnej průšvih. Nevadí, že příběh je naivní a děravej jak cedník, od herců se taky nic čeká, snad jen že budou aspoň trochu sympatický. Hilary Duffová to splňuje, Chad Michael Murray nikoliv – takhle nevýraznej hereckej výkon jsem hodně dlouho neviděl. Ale zase Jennifer Coolidgeová si na roli pošmákla. Je to blbina s několika přepísklejma pasážema, ale když člověk neočákává nic světobornýho, koukat se na to dá. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Ano já vím, že je to klasická teenage komedie, průhledná od začátku do konce, ale já si nemůžu pomoct. Společně s Mean Girls a Wild Child je to nejlepší teenage film. Když jsem ho viděla před 3 lety poprvé, měl pro mě kouzlo, má ho pro mě pořád. Až na to, že teď už na pohádky nevěřím. 5* (ano nadhodnocuji to, ale ostatní to tu zase podhodnocují, so what?) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když u toho člověk vypne mozek a vezme tuhle slaďárnu pouze jako oddychovku,dá se to.V jiném případě ne.Největší chybou je asi ta předvídatelnost:věděla jsem co se stane aniž bych už film viděla,nebo snad měla nadpřirozené schopnosti:)Zkrátka tady jedno klišé střídá druhé,momenty s nevlastními sestrami hlavní hrdinky jsou vyloženě trapné,Hilary Duff prkenná,no zkrátka je to jeden velký průšvih..koukat se na to dalo,ale jen pokud člověk dokáže vypnout a spokojí se s béčkovým romanťákem,u kterého si na nic nového nepřijde..1* s tím vypnutým mozkem dávám. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)

Reklama

Reklama