Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Recenze (263)

Terva 

všechny recenze uživatele

Hele, nechci škodit, ale prostě jsem se bavil. Krásná mimozemská jízda a dost věcí je podobných v seriálu Akta X. Já prostě proti létajícím mimozemšťanům nic nemám. Film jsem viděl, stejně jako jedničku, třikrát a ještě několikrát uvidím. Pěkná oddychovka. CITÁT - Jsou dva druhy lidí. Ti co přežijí a ti co budou sežráni........... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi účelný horor, který mě nudil a nechápal jsem zde přítomnou primitivnost. Ta totiž znamená, že film nemá zajímavý děj. Naopak. Děj je příliš jednoduchý. Je to zklamání. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už len pokus vytriasť zo zaujímavého námetu ešte pár litrov krvi a dosiahnuť náležitý komerčný úspech. Ako akčný horor je to ale dobrá zábava. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si už nejspíš nikdy nepustim. Letající nestvůra připomínající Batmana kříženého s Vetřelcem mě fakt neohromila. Tady je jakékoliv další slovní hodnocení zbytečné, prostě to byla blbost na entou. Za pár děsivých scén-35%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než první díl. Film mě moc nebaví a spíš mě nudil. Ani vraždy nejsou moc záživný. Za mě 40% :) ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jestli jednička nebyla nic moc, tak toto bylo na hranici únosnosti. Tahle blbina ve mně zanechala pouze dojem nuceného pokračování, které nemá žádné eso v rukávu a nabízí pouze nudu. 25% ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Z relativně slušné jedničky se vyklube naprosto tupé pokračování, kde se můžete zabavit maximálně tipováním, kdo umře jako další... ()

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hodně špatný film. Film je klišé nad klišé a vykrádá i ty nejhorší horory, co jsou k shlédnutí. Režisér vzal pár černochů, jednoho hloupého rasistického blonďáka, který zřejmě vyšel zvláštní školu, dvě hezké dívky a společně s dalšími zbytečnými herci je zavřel do autobusu, který vyvražďuje nějáký podivný chlápek. To je celé, o ničem jiném ten film není. Jednička byla alespoň trochu originální a snažila se být napínavá. Po čtyřiceti pěti minutách bafání, olizování oken, vřískání a filozofování o neřešitelnosti problému Vám začne být zhola jedno, jak to skončí a modlíte se, aby už byl konec, ať už bude jakýkoliv... Smrt přejete každému, kdo se objeví na obrazovce , ať už je to strašák, černoch, sedlák nebo nagelovaný kreatinový hošánek. Nakonec se dočkáte ještě trapnějšího konce než jste doufali. A to musíte celý film koukat na gumového, černého a hodně trapného strašáka, který by snad vystašil maximálně mateřskou školku. A to jsem nemluvil o chybách, kterých je v tomto filmu nepočítaně (fascinovalo mě, jak si ten nabušený blonďák dovedl omýt zakrvácenou tvář, aniž by měl k dispozici vodu..).Doufám, že nějakou chytrou hlavu nenapadne natočit další díl, protože to už by se snad ani nedalo hodnotit. Už tento film je opravdu škodlivý a zasloužil by si být co nejdříve zapomenut.. Nevím, komu se chtěli tvůrci zavděčit, protože tento film kritizují laici, znalci, důchodci, milovníci hororů i milovníci komedií.. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jeeper Creepers jednotka je výborný horor. S dvojkou to už je horšie, ale stále sa mi to páčilo. Celkom slušne som sa zabával a musím uznať, že masky stoja za to. Creepers je ale riadny týpek. Akcie tak akurát a atmosféra je celkom slušná, ale nie je to bohviečo .Príbeh je veľmi jednoduchý a na dnešnú dobu neoriginálny. Ale to je jedno, ja oceňujem to, že faktom u mňa je, že som sa u toho skvelo zabával a to bolo moje skoršie hodnotenie len dvojhviezdičkové. Musím ísť hore a musím uznať, že je to super zábava. Len tá super atmosféra a originalita z prvého dielu už nezostala. /70%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jeepers Creepers 2“ je klasické pokračování, které využívá podobnou kostru a staví jenom na tom, že těch lidí, kteří mají umřít je o hodně víc. Sem tam se objeví nějaký ten špatný CGI efekt, který tomu na děsu moc nepřidá, ale tak i tohle je zlo nejen moderního hororu, ale filmu celkově. Pokud se vám to monstrum líbilo, je to v podstatě jediný důvod, proč se na film podívat. Jinak není moc proč. ()

Pet 

všechny recenze uživatele

Haló, kam se poděla ta skvělá atmosféra a písnička z jedničky? Doufám, že nenatočí Jeepers Creepers 0: Zrození. To už by bylo za "odpad!" :( ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Po zklamani druhe pule jednicky jsem k pokracovani pristupoval s podezrenim, ktere se bohuzel beze zbytku vyplnilo. Autobusovy vyvrazdovak nenabizi krome "psychostudie" teenageru ;] a zarputileho mstilele pana Leelanda z TwinPeaks nic, co by stalo za zminku. ()

ja.rebel 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem málo a dostala ještě míň. Tohle snad nemohlo chytit ani fanatického fanouška hororů, schopného zkonzumovat cokoli z tohoto žánru. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

50 % za některé sympatické, i když v některých případech nevýrazné herecké obsazení. Občas mi přejel mráz po zádech, tak budu shovívavý. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního dílu je zde záporák pořádně vidět a má zde i několik nechutných scén. Na konci je pak celkem pěkně rosekanej. Příběh a prostředí nic moc. Ale celá ta věc o tom démonovy (či co to je), který vylézá jednou za 23 let a nejde zabít je celkem zajímavá. Ve vystřihaných scénách na DVD je pak zajímavá přehlídka mrtvích rytířů kteří proti němu v minulosti bojovali. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal, nejdříve jsem viděl tento, druhý, díl Jeepers Creepers. A moc se mi libíl. Mám prostě rád tyhle vyvražďovačky, kde od začátku víme, kdo zemře a jen se těšíte na to, kdy se to stane a jak. A příšera v tomto horroru je prostě boží, sympatická :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podstatne slabsie pokracovanie nez fajna Jeepers Creepers 1. Reziser Victor Salva je stale ten isty, ale ubralo sa strasidelnej atmosfery. Kopa nelogickych scen vladne, ale konecne nahanacka bola aspon trochu strasidelna. 34 % ()

Reklama

Reklama