Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Terva 

všechny recenze uživatele

Hele, nechci škodit, ale prostě jsem se bavil. Krásná mimozemská jízda a dost věcí je podobných v seriálu Akta X. Já prostě proti létajícím mimozemšťanům nic nemám. Film jsem viděl, stejně jako jedničku, třikrát a ještě několikrát uvidím. Pěkná oddychovka. CITÁT - Jsou dva druhy lidí. Ti co přežijí a ti co budou sežráni........... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Ha, tak nevím...není to horor, není to komedie, řekl bych není to nic. Jednička se mi líbila do doby než ukázali onoho vraždícího rakeťáka a tady ho ukáží hned na záčátku, z čehož vyplývá... Milé je, že to natočili podle jednoho dílu South Parku (jak děti se školním autobusem uvízli v horách a "monstrum" je postupně vraždilo :-) ). Bohužel i ta hezká písnička Jeepers Creepers se vytratila. ()

Reklama

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Súdiac podľa hodnotenia čsfd, dávam za pravdu tým, ktorí tvrdia, že Amíci sa dokážu baviť lepšie než my. Tak nám treba... Možno som nejak divne postihnutý, možno som si len JC2 pozrel "v tom správnom čase", ale mám pocit, že tu atmosféra funguje viac než dobre (čo u béčka fakt poteší) a že strašidelnosť je na rozdiel od jednotky prítomná permanentne. JC2 je komorná existenciálna dráma s teenagermi konverzujúcimi primerane svojmu veku (nikto tu hádam neočakával, že budú sypať perly ducha) a nadprirodzeným desom (od ktorého hádam nikto neočakával, že sa bude správať podľa želania kohokoľvek). Všetky tie alogické scény v afektovanom a efektnom aranžmá som si naozaj vychutnal ("pick up" scény, hypnotická "upside down" scéna, "head off" scéna, záverečná morbídna "private cemetery" scéna s paródiou na Ukrižovanie, démon umierajúci tak, že oči nezatvára, on si ich zakrýva - napadá ma paralela so Švankmajerovou Alenkou a scénou s húsenicou, ktorá si oči pre zmenu zašíva: "A teraz ma nechajte v kľude spať." - a najmä scéna s okýpteným démonom, ktorý robí čo môže, aby sa dostal k čerstvej "súčiastke", wow!) a s potešením konštatujem, že mi konečne došlo, že Creeperova tvár nie je výsledkom neschopnosti tvorcov (designer sa inšpiroval starou dobrou školou Raya Harryhausena, čo mi pripadá úplne úžasné). Rastie nám nová hororová legenda, páni. PS: Páči sa mi, ak čierny humor v horore nevyvolá salvy smiechu, ale len mierny úsmev - vodič, ktorý bude čoskoro "out of order", pretože netvorovi poslúži ako zdroj nejakej "súčiastky", má vzadu na aute nápis (ktorý som si už mimochodom nechal vytetovať na zátylok): I´M NOT A COMPLETE IDIOT, SOME PARTS ARE MISSING! ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nulový rozpočet, banda dokonale nevýrazných debutantů tuhých jako veka, "dialogy" tak blbé, až je vám z nich trapně za "scenáristu" a ručím vám za to, že postavy budete do jedné nenávidět a to tak, že opravdu hodně. Takže jen pár prvoplánovitých debilních lekaček a slušná kamera, která vás má zmást při sledování trajleru. Styďte se všichni, kdo jste tomuhle ultramegahypershitu non plus ultra dali něco jiného než odpad. Já bych mu nic jiného nedal, ani kdyby mi ohanbí pálili žhavým železem. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

První díl se mi celkem líbil, byl to řemeslně dobře zvládnutý horor s dobře vystavěným napětím a solidní atmosférou. Dvojka je ale neskutečná blitka, která dělá dobře zakončenému předchůdci špatné jméno - atmosféra nefunguje, napětí se nedostavuje, mordy nudí, scénář je vpravdě dementní...no prostě hnus. Pár okamžiků mě ale upřímně pobavilo...ovšem ne záměrně. 30% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Alternativní název filmu zní "Like A Bat Out Of Hell". (Chatterer)
  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama