Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Recenze (262)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem se smíchy málem složil (to když postava řekla devětkrát během dvou minut "Dostaň nás od toho autobusu!", to druhé už si nepamatuji a to je 30 minut po projekci) a jednou skutečně k smrti vyděsil při pohledu na hodinky. Tajmená atmosféra první poloviny jedničky je PRYČ a zbyl jen ubohý salátový výzvratek v klobouku, který je tím méně děsivý, čím více vystrkuje zuby a létá upevněný na lanech. Postav je tolik, že než si stačíte zjistit, jak se jmenují, umřou, je vám naprosto lhostejný jejich osud a i ty potenciálně zajímavější se stávají obětí scénárstické demence. Moderní trendy vyvražďovaček prožily revoluci, kterou jsem tak docela nepostřehl, ale udála se, protože jinak si neumím vysvětlit, proč vznikají plochá žánrová znásilnění typu Halloween Resurrection či toto veledílko, o jehož kopii bych si neopřel ani kolo. Více přemýšlení, tužší atmosféra, méně postav a apoň náznak děje... copak je to TAK složité? ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Technicky rovnako slušne spracované ako prvý Jeepers Creepers, ale podľa horšieho scenára s veľkými logickými dierami, oslými mostíkmi, a šedivými postavami aj dialógmi. Strašne nasilu vymasturbovaný scenár! Škoda, že sa Victor Salva nerozhodol ísť radšej cestou sebaironických béčiek typu Deep Rising, pre ktoré sú podobné námety úrodnejšou pôdou. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

To byl zas jednou můj výběr ze zoufalství zoufalstvím odměněn - herci (dostali roli asi proto, že si vytáhli los), dementním chováním a blábolením jejich postav, tragicky ubohou "krvelačnou bytostí" .... a když řeknu "děs a hrůza", děs a hrůzu urazím. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jak se liší megasračka od sračky? Předponou mega. No nic. Začátek je celkem efektní, ale jinak snímek jede v kolejích druhé části prvního dílu. Jasné? Myslím, že víc šťávy se z téhle slupky fak vymačkat nedalo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $35,667,218Tržby Celosvetovo $63,102,666║ Na pokračovanie sa to dalo zniesť. /45%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Oh shit tak něco takhle nudnýho jsem dlouho neviděl. Vždyť to monstrum si tam urvalo vlastní hlavu!!! A narostla mu nová (mělo vás to vyděsit) tohle bylo fakt moc. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bennett Salvay: 1. Billy's Abduction ,2. Ancient Blade ,3. The Taggarts Prepare ,4. Minxie's Dream #1 ,5. Creeper Star ,6. Coach Snatchings ,7. Minxie's Dream #2 ,8. Bad News / Taggart Makes Contact ,9. Brain Flossing ,10. Headless Dante Dance / Regeneration ,11. Field Chase ,12. The Taggart / Creeper Faceoff ,13. The Big Battle ,14. Bug Truck Chase ,15. The Creeper Hops Among Us ,16. The Stabbing / End Of Days ,17. Creeper On The Cross ,18. End Titles , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

movie 

všechny recenze uživatele

JC2 jsem viděl s hodně velkým odstupem od premiéry, takže už jsem si přesně nepamatoval, jestli se o tom psalo jako že "hodně špatný" nebo "špatný" a docela mě to pobavilo. Jeepers Creepers je fakt úchyl!! Podařený sequel :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pořád je to asi tak 100× děsivější, než všechny ty rádoby horory od Hitchcocka, který tady maj hodnocení minimálně 80% a v horšim případě se vyjímaj v TOP 200. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel je od začátku jasné, že tento film bude dosti nepovedeným hororem a že nenaváže na skvělou prvni pulku z jedničky, ale na druhou půlku, která byla o dost horší, ale ne zas tak hrozná jako tohle. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nulový rozpočet, banda dokonale nevýrazných debutantů tuhých jako veka, "dialogy" tak blbé, až je vám z nich trapně za "scenáristu" a ručím vám za to, že postavy budete do jedné nenávidět a to tak, že opravdu hodně. Takže jen pár prvoplánovitých debilních lekaček a slušná kamera, která vás má zmást při sledování trajleru. Styďte se všichni, kdo jste tomuhle ultramegahypershitu non plus ultra dali něco jiného než odpad. Já bych mu nic jiného nedal, ani kdyby mi ohanbí pálili žhavým železem. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ray Wise s muškou japonského velrybáře obklopen mladistvými "herci", které snad doopravdy pomocí jednoduchého dětského rozpočítadla vybrali při univerzitním zápase v basketbalu a proti nim starý známý Creeper - strašák do zelí, pardon, kukuřice a fosilní Batman s raketovým startem v jednom. V duchu nevalné druhé poloviny jedničky pokračuje Salva nerušeně dál. Před třetím dílem si dejte, pane režisére, klidně pauzu 23 let. Plus mínus nějaký ten den. Budu tam na vás s harpunou čekat.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bude strašit hodně dlouho, ale bohužel ne atmosférou, ale kvalitou zpracování, která je naprosto nulová. Musim uznat, že jsem se takhle dobře nezasmál hodně dlouho. Dvě scény si pamatuju do dneška. 1) Pomrknutí Creepera na cestující autobusu ve stylu "ty půjdeš". 2) Když Creeperovi vyrostla druhá hlava. Very funny, jenže to tak nějak nezapadá do koncepce Horor. :) Never ever more. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce nenápaditá slabota bez náboje. Několik humorných okamžiků se zde taky vyskytlo, ale jinak celkem nezajímavý snímek, který si už těžko někdy pustím. 30%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Není to sice tak dobré jako jednička, ale není to ani špatné (z mého úhlu pohledu)...navíc mi první polovina připomněla jednu epizodu SOUTH PARKu, kdy děcka uvízly ve školním autobuse na útesu a když vyšly ven, tak je sežrala příšera...od JP2 se to ale liší tím, že se na konci nekoná zmrzlinová žranice ;o) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička se vytáhla nadějně vybroušeným úvodem, jenže pak přišly logické díry a hlavně pohled na samotné monstrum, takže šlo všechno víceméně do háje. Ve dvojce dostal režisér Victor Salva (natočil o nějakých 14 let později i trojku) i náš bubák chuť na školní autobus plný spratkovitých basketbalistů a roztleskávaček. Pokud si chce divák pokračování užít, hned by měl zapomenout na jakékoliv otázky. Prostě vypnout mozek, sledovat poměrně nesympatické hrdiny a vychutnat si to málo slušné hororové zábavy. ()

Reklama

Reklama