Reklama

Reklama

Razors

  • Velká Británie Razors: The Return of Jack the Ripper

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina ľudí v prekliatom skladisku odhaľuje legendu Jacka Rozparovača, kým nezačnú umierať jeden po druhom. Dve hviezdy z milosti pre tú štipku krvi, ináč strašná sprostosť. Keby režiséri nakrútili jednoduchý, tupý slasher, možno by to dopadlo lepšie. Akurát že sa očividne snažili, aby to vyzeralo inteligentne, takže nás čaká záplava nudných dialógov, vysvetľovačiek, vízií, flashbackov, a napokon toho bordelu bolo toľko, že je ten film len ťažko sledovateľný a neodniesol som si z toho nič. Ani neviem, či to malo scenár. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor je skvělá věc ale pokud vidíte moc sraček bojíte se že narazíte na kvalitu, Legenda jako nápad na film v pohodě ale celé zpracováni už ne nuda a velká. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Razors: The Return of Jack the Ripper“ má v podstatě jen jednu dobrou vlastnost, a to je skutečnost, že nejsou vypuštěny gore scény, a když zde dochází k vraždě, tak alespoň té krve je docela dost. Jinak je to nudný film, který v sobě nemá žádnou dávku napětí a bere si legendu Rozparovače jen k tomu, aby se našli diváci, kteří mu na to skočí a kteří si řeknou, že tohle by mohlo být fajn. Není. ()

Reklama

Reklama