Reklama

Reklama

Ti nejhorší

Trailer 1

Děj se odehrává na předměstí Boulogne-sur-Mer v severní Francii a sleduje natáčení filmu, do něhož režisér vybere čtyři dospívající děti z dělnické třídy. To vše k velkému údivu místní komunity, která jeho rozhodnutí zpochybňuje. (Cinemax)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (5)

rivah 

všechny recenze uživatele

Čtyři náctiletí ze sousedství jsou vybráni hrát během léta v hraném filmu. Ale všichni se diví, proč jsou to ti nejhorší.(max.50%) ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Film divákovi ponúka naturalistický pohľad na život v gete. Výkony detských a tínedžerských nehercov sú úchvatné. Les Pires je jedným z klenotov súčastnej francúzskej kinematografie. Ps johny ARN je SUPERODPAD 😁🤣😆 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podstata diela spočíva v tom ukázať detí z nižších sociálnych vrstiev, ako sa vedia perfektne mlátiť, nadávať si do čurákov a krásne si básnickým črevom zvestovať, že ti pokefujem mamu. To na možno už od 13 rokov je dosť hustý slovník, čo umocňuje v závere aj koncert rapera, čo by symbol novodobého vychovávania detí. Malá sonda do spoločnosti, znázornená fikciou o nakrúcaní fikcie v štýle sociálny realizmus, kde sa preukáže pár hereckých talentov, hlavne tá slečna. No ten spôsob znázornenia je dosť vulgárny, až niekedy zbytočne. ()

TOMEK17 

všechny recenze uživatele

8/10. "The Worst Ones" představuje realistický pohled na život v chudé a někdy také násilné předměstské čtvrti. Na druhou stranu film nachází krásu v tomto ponurém a drsném prostředí i v postavě filmového režiséra, který je tímto světem fascinován a snaží se přesvědčit diváky (troufám si tvrdit, že docela úspěšně), aby byli fascinováni také. Zobrazení bojujících dětí a teenagerů působí skutečně věrohodně a autenticky. Jeho naturalistický přístup je strhující a výkony dětských a dospívajících herců naprosto úchvatné. "The Worst Ones" je skrytý klenot současné francouzské kinematografie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Réžii veľmi prospelo použitie náhlavných súprav na hercoch, neviditeľných na obrazovke, ktoré však umožnili dávať pokyny počas scén bez ich prerušenia. (Arsenal83)
  • Dialógy boli napísané až po obsadení a po improvizačných stretnutiach s hercami. (Arsenal83)

Související novinky

V Cannes byly uděleny Zlaté palmy

V Cannes byly uděleny Zlaté palmy

28.05.2022

75. ročník prestižního Mezinárodního filmového festivalu v Cannes se uchýlil ke svému konci a dnes večer proběhl zakončovací ceremoniál celé letošní filmové akce, kde byli mimo jiné oznámeni vítězové… (více)

Reklama

Reklama