Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Austin (Jack Black) je bývalý astronaut, který se při svém posledním letu přiblížil moc blízko slunci, což způsobilo to, že se stal nejchytřejším člověkem na planetě. Heat Vision (Owen Wilson) je jeho bývalý soplubydlící, jehož mysl se nedopatřením přesunula do jeho motorky. Oba putují z místa na místo a díky Jackově speciální schopnosti řeší různé záhadné případy. Po celou dobu je pronásleduje speciální zabiják z NASA a herec Ron Silver. (c.tucker)

(více)

Recenze (11)

anais 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie nana úplně všechno. Jsou tu asi zlomky TV Odpadlíka s Lorenzo Lamasem, všemožných hrdinských sci-fi a laciných hororů. Do toho se mísí humor Bena Stillera (režie), Jeffa Blacka (hlavní hrdina s nakynutým mozkem, který je nejinteligentnější bytostí Země) a Owena Wilsona (hrdinův nejlepší přítel změněný v mluvící motorku). A hraje v tom Vincent Schiavelli! Zrůdu z vesmíru se smrtícím pohledem! ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Ujetá parodie na americký seriály vypadá jako kombinace Odpadlíka, Knight Ridera a Akt X natočená skoro ve stylu Darkplace (který spatřil světlo světa o pár let později a dotáhl tenhle béčkový koncept k dokonalosti). Není to tak vtipné jak bych od trojice Stiller, Black, Wilson čekal, ale "bombastický" závěr vše vynahradí. Navíc oproti seriálům, které jsou zde citovány, Stiller ve svém díle používá osvědčené hudební hity. P.S. a nápad s Ronem Silverem se opravdu povedl. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Nápadité, ujeté, parodující skoro všechno, co si vzali později na mušku Muži v černém. Ben Stiller. To mluví za vše. You can't excape from your death. You can't excape from your shadow. You can't excape from Ron Silver. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle krátkometrážní film mě opravdu moc nezaujal. Vtipný byl, ale to je asi tak všechno. Je dost možné, že jsem nepochopila, o co přesně Benovi šlo, ale mě to prostě nijak nezaujalo. Docela mě mrzí, že kazím průměr svým 'neznaleckým' hodnocením a možná přijde čas, kdy filmu přijdu na chuť a změním názor, ale zatím bohužel ... Dvě hvězdičky za vtip a obsazení ... ()

Brasi 

všechny recenze uživatele

"Well, you learn to accept things when you're on a run. If fate makes you motorcycle...you become a motorcycle." Nářez. :D Za ústřední melodii od Yaz (kterou jsem shodou okolností poslouchal asi před třičtvrtě hodinou) hvězda navíc. :) ()

altaica 

všechny recenze uživatele

Parodie a krátké filmy k sobě patří a mám je vysloveně rád. Tento snímek cituje z tolika seriálů, že to ani spočítat nejde. Bohužel, nesdílím nadšení ostatních, protože mi to připadá především neskutečně blbé. Jack Black má sice mimický rozsah jak Janžurka zamlada, ale nemá její komediální talent a může dělat šílenosti jaké chce, téměř vždy to skončí trapností. Slabý úsměv to vyloudí, smích, nebo řehot ani omylem. ()

Reklama

Reklama