Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Loď na trase Filipíny a Južná Kórea prenáša najodpornejších zločincov. Lenže na lodi sa objavia „záchrancovia“ a začnú zločincov oslobodzovať. Popritom je na lodi uložený aj experiment. Ľudská zbraň. Niečo ako univerzálny vojak na kórejský spôsob. Všetci sa začnú zabíjať navzájom. Sú to totálne jatka. Splatter najvyššej akosti. Krv netečie v litroch, ale v hektolitroch. Prehnaným násilím sa nešetrí, vraždami tiež nie a celý čas to má položenú nohu na plyne. Nemôžeš od toho čakať nejaké budovanie charakterov postáv, emócie či hlbšiu zápletku. Je to proste brutálna zábava a neskutočné jatka. Jedine ma zamrzel otvorený koniec, ktorý očakáva, že sa príbeh ešte neuzavrel. Vrelo odporúčam. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně intenzivní ultra úchylná jízda která rezignuje na nějakej příběh a děj a servíruje mega dávku pořád více se stupňujícího násilí. Už první půlka kde se mezi sebou vyvraždí polovina postav stojí za to. Jak nastoupí na scénu něco mezi Frankensteinovým monstrem a Terminátorem tak je definitivně o zábavu postaráno. Korea konečně zase přišla s něčím přímočarým co si na nic nehraje a mě to bavilo a na zbytek zvysoka seru.85% ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt nářez jako prase! Umírám blahem. Co jsem to kurva viděl? Větší GORE šílenost ve stylu akčního filmu neexistuje (naposled The Night Comes For Us). Tohle překračuje všechno! Pulzující snímek od začátku do konce, kde se s nikým nešetří a každých pět minut chcípne minimálně šest lidí, ale jakým způsobem, to snad není ani možný! Tohle byl vždycky můj sen a moje oblíbená Korea ho právě naplnila. Žádný CGI sračky, všechno krásně prakticky přesvědčivé a špičkově nasnímané. Nejdřív to vypadá jako klasické klišé o přepadení lodi a osvobození nebezpečných vězňů, ale o tom snímek ve skutečnosti vůbec není. Nekompromisní lidské monstrum se právě probudilo a přišlo peklo pro všechny, kdo se mu postaví do cesty - je mu u prdele jestli je někdo fízl nebo vězeň, pro tohohle týpka je důležitej pořádnej bazének krve a humusu. A že si jich podá! Snímek dokonce nepostrádá i pár zajímavých twistů, jak v průběhu, tak hlavně na konci, kde i nabádá na případné pokračování - a já říkám: Dej to sem, Hong-seon Kime, ukázal ses jako frajer a příště to klidně ještě víc přežeň, použij celou svojí zvrácenou mysl a přenes jí znovu na plátno! Jasných pět! Několik dalších zhlédnutí už je automatická povinnost. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala mezi třemi a čtyřmi hvězdami, protože té krve tam je opravdu moc. A vůbec nesouhlasím s Lacikem, že film nemá logiku ani pointu. Pro mě ten film pointu má. Je celkem jednoduchá, bohužel zahalená do příliš rudého hávu, ale prostě poukazuje na fakt, že mnohé zvíře v sobě má víc lidskosti než ten, kdo je nazýván člověkem.  České titulky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčný splatter, krvilačný ako nedávny The Sadness, iba obsahom na inú tému. Čo k tomu dodať. Proste za 5, pretože takéto filmy milujem. Jediným problémom je to, že sympatie k postavám neexistujú. Spočiatku sa likvidovali kladní hrdinovia so zápornými, ale odrazu sa objavil na scéne kórejský Frankenstein a odvtedy to mohlo byť každému ukradnuté, kto je dobrý a kto zlý. Čo je aj fajn, pretože všetci šikmookí aj tak vyzerajú rovnako, takže aspoň som sa v tom nemusel strácať. Kto bol hlavná postava som zistil až pred koncom filmu. O dej nejde, je to len šialená, krvavá masakráž. Taká akurát pre mňa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)
  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama