Reklama

Reklama

Králík samuraj: Usagiho sága

(seriál)
  • USA Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Mladý králík, který se chce stát pravým samurajem, se spřátelí s bojovníky, aby společně ochránili svoje město před démony, nindži a zlými mimozemšťany. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Mangu Uasgi Yojimbo mám v merku už delší čas (akorát vidina případného pořizování několika desítek sešitů se mi zrovna nelíbí), takže "originál" ,který tomuto stál předlohou neznám, přesto ale věřím že by si zasloužil víc než jen levnou kopii Kung-Fu Pandy. Malé děti Králíka samuraje možná ocení, a věřím, že tak udělají i rodiče které to dětem pustí ve smyčce aby měly chvíli pokoj,mě ovšem extrémně nebavil. To už libovolný díl seriálové pandy je mnohem zábavnější. Příště raději klasické anime...20% ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Zvláštní a divný příběh. Samuraj, ninja, zlodějka a válečník se snaží zabránit invazi z jiné dimenze nebo či co. ()

Reklama

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu další adaptaci od Netflixu a je to další vědomě zprzněná předloha klasiky. Přiznávám, jsem velký fanoušek Usagiho, tím pádem jsem na seriál pohlížel poněkud přísnějším okem. Není pochyb že je seriál cílovka primárně na děti; to ale neznamená, že musí být TAK odbytá! Pominu-li absolutně tristní rozhodnutí zasadit příběh do budoucnosti a tím defacto vyřadit Usagiho a ostatní postavy ze Sakaiovy ságy (proč, proboha?), je naprosto zřejmé, že Netflix svěřil materiál někomu předlohy neznalému, který vytvořil paskvil pod úrovní i takových seriálových skvostů, jako je Kung-fu Panda. Opakuji, je mi jasné, že je to mířené na děti! Nic to nemění na faktu, že je to nablblé až běda a animace je k zblití. Kdo učinil rozhodnutí předělat dospělou a mnohdy i temnou samurajskou ságu na pitvořivý, amatérsky působící animovaný seriál pro nejmenší? Člověka to nutí s láskou vzpomínat na Želvy Ninja, kde se s hostujícím Usagim vypořádali se ctí. Ruce pryč a marně vyhlížím dobu, kdy se Netflix přestane chovat k adaptacím jako Uwe Boll k videohrám. Žádná úcta k předloze, šup šup, ať je to co nejdřív venku! Boha, oni připravují i druhou sérii... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama