Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Nechápu nízký hodnocení. Dokonce i děj to má, akorát to člověk musí vidět nejmíň 3x aby ho v tom zmatku stihnul pobrat. Normálně by to na *** hvězdy bohatě stačilo, ale já jsem přidal ještě jednu * za Lucy Liu a její školení zaměstnanců.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

no konečně, už se těším, doufám že místo holek tam budou hrát tři teplouši: cigoš, vjetnamec, mongol a pokémon.

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

koncepce filmu je založena na vydírání (minimálně mužského) diváka... a protože nejsem pokrytec klidně se svými třemi hvězdami přiznám že jsem se na to dokoukal jen z čirého voyerismu :-P  kdyby tam byli tři chlapi tak dvě hvězdy škrtám

Sanr

Sanr (hodnocení, recenze)

Podobný názor mám i já, ženské si hrají na mistrině světa takže celkově je to hnus a ne akční film.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Uzasna jizda, prekvapive se mi libila 2 vice nez jednicka. Dokonce i Drew mi do role sedla ac ji normalne nemuzu ani citit.

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Hal_Moore : Jo, ta je dobrá, ale u mě na celý čáře vede jiná - Lucy Liu přistane na motorovém člunu, sundá přilbu, pohodí pořádně vlasama a nasadí usměv, který by zastavil armádu - a to všechno ve zpomaleným záběru :)...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Gemini je hnus :)!! A kecá nesmysly, což moc dobře ví, hejzl :)...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

He he,lidi,taky na tomhle filmu tak ujíždíte?Já s každým zhédnutím víc a víc :))...Naprosto pohodová a velmi svižná chu ovka,kterou si jsem schopný pustit prakticky kdykoliv.Nebo aspoň několik konkrétních scén :).

Blackie

Blackie (hodnocení, recenze)

nebýt těch tří krásných hereček, jde hodnocení o hvězdičku dolů.

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama