Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Myslím,že když napíšu,že to byla píčovina,tak se to k tomuto naprosto přesně hodí;.-)taková sranda z puritánských a pobožných (nejen)Amíků,a samo i z toho druhýho extrému-nymfomanek,perverzáků,ůchyláků apod,ale ne moc vydařená...

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Okrem Selmy Blair sa nie je na čo dívať a aj tej dali obrovské kozy a hlúpu hlavu. To že to zobrala taká dobrá herečka je pre mňa záhadou. Asi ju naháňala daňová polícia alebo mala halucináciu.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Páni, tolik morálních policajtů pohromadě! Jů, můžu si vás vyfotit?

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Ani nie Štedrý deň ale rovno po polnoci na Božie narodenie. Niekomu z TV Prima fakt dobre drblo v bedni.

Pauliee

Pauliee (hodnocení, recenze)

úplný súhlas. Takúto sračku pustiť v tv na štedrý večer je fakt odvaha. Vážne sa čudujem prečo tento film nieje v 200 najhorších filmov a ešte viac sa čudujem, že na imdb má hodnotenie 5,1. Odpad ako vyšitý

wdolek

wdolek (hodnocení, recenze)

cim si zaslouzil stedry den, ze je vysilan tento... filmovy paskvil? snazil sem se chvili divat, ale... neslo to. zkousel sem se k tomu vracet... ale... neslo to. rezisera waterse neznam - a asi jeho dilo poznat uz ani nechci. prvni dojem je zkratka prvni dojem. ODPAD!

Reklama

Reklama